Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu'ndan üzen karar

Emre Belözoğlu'ndan üzen karar

SPOR Haberleri

31 Mayıs'ta Fenebahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Emre için Başakşehir, pusuda bekliyor. Emre, Fenerbahçe ile anlaşamazsa Başakşehir'in yolunu tutacak

Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de yaşanan hayal kırıklığı sonrasında futbol takımının kadrosunda büyük bir revizyona gidileceği ve birçok oyuncuyla yolların ayrılmasının planlandığı konuşuluyor.
FENER OLMAZSA BAŞAKŞEHİR
31 Mayıs tarihi itibariyle Fenebahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Emre için Başakşehir'in pusuda beklediği ve ayrılması halinde bu takımın yolunu tutabileceği konuşuluyor.
AZİZ YILDIRIM KARARSIZ
Emre ile 2 yıl daha yola devam etmek isteyen Aziz Yıldırım, bu konuyla alakalı yeni hocanın da görüşlerini almak istiyor. Saha içindeki hırçın tavırlarıyla Türkiye'nin antipatisini kazanan Emre'nin sarı-lacivertli takımdaki geleceği tam bir muamma.
GÜMÜŞDAĞ ETKİSİ
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yakın bir dostluğu bulunan Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'den ayrılması halinde diğer bir İstanbul ekibiyle anlaşması sürpriz olmayacak.
FENER'İ YIKAN TAKIM
Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kalmış ve ezeli rakibi Galatasaray, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...