Kılıçdaroğlu'ndan Aytaş'a destek

/ Kaynak: DHA
Kılıçdaroğlu'ndan Aytaş'a destek

Politika Haberleri  / DHA

Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Erzurum birinci sıra milletvekili adayı Avukat Gonca Aytaş'a destek vermek için Erzurum'a geldi.

Milletvekili tanıtım çalışmalarını TIR'ın dorsesinden sürdüren CHP Milletvekili adayı Gonca Aytaş, 8 Mayıs günü Havuzbaşı Kent Meydanındaki zabıta ve polis memurlarının engelini ilçe seçim kurulu kararı ile aştı. 24 Mayıs'ta bu kez Cumhuriyet Caddesi'ndeki Yakutiye kent Meydanına taşınan TIR'a tarihi dokuya zarar verdiği gerekçesiyle Anıtlar Kurulu kararıyla müdahale edildi.

Yakutiye Kent Meydanındaki TIR ve dorsenin kaldırılmaması için partililerle birlikte dün gece etten duvar ören CHP'li Milletvekili adayı Gonca Aytaş, TIR krizini sosyal medyadan duyurdu. Ancak TIR ve dorsesi kaldırılan Milletvekili Aytaş'a destek vermek için Selvi Kılıçdaroğlu başkanlığında bir kadın heyeti bugün sabah saatlerinde Erzurum'a geldi.

Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte ilçe gezisine çıkan Gonca Aytaş bu gelişmeyi, "Seçim çalışmalarımıza destek için Sayın Genel Başkanımızı eşi Selvi Kılıçdaroğlu Erzurum'da. Bir yanda Dilek Ablam bir yanda sevgili Selvi Kılıçdaroğlu. Memleket kadın emeğiyle bereketlenecek" mesajları ve fotoğraflarla duyurdu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, sosyal medya yolu ile aday Gonca Aytaş'a gönderdiği mesajda, "Erzurum'da Anayasa'yı tanımıyorum, meydanı biz yaptık, bu meydanda seçim çalışması yapamazsınız diyenlerin anladığı dilden konuşacağım" dedi.

Öte yandan Erzurum Milletvekili adayı Gonca Aytaş, sosyal medya aracılığı ile gönderdiği mesajlara büyük ölçüde karşılık buldu. Türkiye ve yurt dışından Aytaş'a mesaj gönderenler destek verdi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...