Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zerrin Özer'den kötü haber!

Zerrin Özer'den kötü haber!

MAGAZİN Haberleri

Zerrin Özer'in Beykoz'daki bir hastanede PET-BT testi yaptırdığı, sonuçların kötü çıktığı iddiasına sanatçının menajerinden yanıt geldi.

Sanatçının menajeri Gamze Sun, sonuçların temiz çıktığını, Özer'in kanser olmadığını söyledi: "Zerrin Hanım daha önce hatalı bir bel fıtığı ameliyatı geçirmişti. O hata nedeniyle üç ameliyat daha olması gerekti. Bu arada pankreasında da bir rahatsızlığı vardı ama bahsedilen testin sonuçları temiz çıktı. TRT Müzik kanalındaki programının çekimlerine o operasyonlar sebebiyle gidemedi. Programa 1 Haziran itibariyle yeniden başlayacak. Şu an evinde istirahat ediyor."


PET-BT nedir?
Gelişmiş görüntüleme yöntemi olan PET-BT kanser şüphesi olan lezyonların tanımlanması, kanser tanısı koyduktan sonra yayılımının saptanması ve tedaviye yanıtın belirlenmesi amacı ile kullanılan bir yöntem. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...