Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milletvekili adayını vuran zanlıdan inanılmaz açıklama

Milletvekili adayını vuran zanlıdan inanılmaz açıklama

Politika Haberleri

CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen'i vuran zanlı, " Beni 703 bin lira dolandırdı. Bunu Kılıçdaroğlu'nun bilmesi gerekiyor" dedi.

Alınan bilgiye göre, dün sabah bir etkinliğe katılmak için gittiği restoranda eski avukatı Türkmen'i silahla ateş ederek bacaklarından yaraladıktan sonra kaçtığı otomobili terk edip kayıplara karışan Ali Fuat E.'nin yakalanması için Adana Emniyet Müdürlüğü, deneyimli amir ve polislerden oluşan özel bir ekip oluşturuldu. Özel ekip, bugün zanlının Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi'ne gittiğini belirledi. Sanayi sitesinde tornacılık yapan bir arkadaşının atölyesinde olduğu tespit edilen şahıs, düzenlenen operasyonla yakalandı. Ali Fuat E., sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirilen zanlı basın mensuplarının "neden vurdunuz" sorusu üzerine, "2009 yılında büyük bir iş adamıydım, 703 bin lira paramı yedi. Halkın bunu bilmesi için 5-6 yere başvurdum. Hiç kimse cevap vermedi. Kendim bu işi yapmak zorunda kaldım. İstesem kafasına da sıkabilirdim. Fakat sadece dizlerine birer tane kurşun sıktım. Kendisini benim 25 yıllık avukatımdı. 703 bin lira para için vekalet vermiştim, hesabımdan kendisi çekti" dedi.

"BUNU KILIÇDAROĞLU BİLSİN"

Bu durumun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bilinmesi gerektiğini söyleyen Ali Fuat E., "Elif Doğan Türkmen çok namussuz bir kadın, ama 57 tane milletvekili aday adayını geride bırakarak 1. sıraya oturdu. Bizlerin paralarıyla yaptı bu işleri. Ben 2009 yılında Seyhan Vergi Dairesi'nde ilk 100'e giren vergi rekortmeniydim. Beni ve benim gibi 10'larca kişiyi mağdur etti. Bunu sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilmesi gerekiyor. Amacım onu öldürmek değildi. 10 kez kendine haber gönderdim benim paramı ödeyin dedim. Beni sürekli olarak çakallarıyla tehdit etti. Mecbur kaldım ben de silah kullandım. Namussuz kadını nasıl aday yapıyorlar ben de şaşırıyorum Sosyal Demokratlara. Yaptığım için pişman değilim. 703 bin lira alacağım var resmi belgeli. Kendi imzalarıyla üzerine geçirdi. Kendisi her şeyi biliyor. Kuzu postuna bürünmüş bir kurt kadındır. Çok tehlikeli biridir. Adana'yı satacak bir kadındır" dedi.

Ali Fuat E.,'nin ifadesi alındıktan sonra yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...