Medcezir'in final bölümünde neler yaşanacak?

Medcezir'in final bölümünde neler yaşanacak?

MAGAZİN Haberleri

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir 12 Haziran'da final yapıyor. Peki bizi bu bölümde neler bekliyor? İşte detaylar...

ABD'de yıllarca g??t???l?n popüler OC ??z???n??n uyarlanan Medcezir 12 ??z???n Cuma akşamı final bölümü ile izleyiciye veda edecek. ?t?? TV final bölümünü Mira ?l? Yaman aşkında yaşananları hatırlatan bir fragman ?l? ?u?u??u. İnişli çıkışlı ilişkilerinden pek ??k k??z? ?tl?t?n Yaman ile Mira'nın aşkında mutlu son mu yoksa ??ı bir son mu olacağı merak ediliyor. Tabii b?? de Elif ?l? Eylül v??…

MEDCEZİR 75. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
Yaman'ın doğum günü partisinin üzerine atölyenin alevleri düşer. Yaman bu yangını Orkun'un çıkardığını düşünür, olay büyüyünce Faruk duruma müdahale eder. Altınkoy'un kapıları suratına bir bir kapanırken Orkun giderek daha yalnız ve daha tehlikeli bir hale gelecektir. Yaman'ın doğum günü her şeye rağmen mutlu sürprizlerle sabahın ilk ışıklarına kadar sürer. Öte yandan Turunç Nadir'in kasasından çıkan şeyler bütün Altınkoy'u karıştıracak niteliktedir. Leyla eline geçen bu bombaları birer birer patlatmak için doğru zamanı bekler. Düğün hazırlıkları Yaman ve Mira için bütün heyecanıyla başladığında Mert de Eylül'e kendini affettirebilmenin yollarını arar. nbsp;Yaman ve Mira, aşkları için yaşadıkları bütün zorlukları nihayet arkalarında bırakır ve herkesi kendilerine hayran bırakarak, mutluluklarına doğru el ele yürürler. Onlar mutlu sona yaklaştıkça, Orkun, içinde giderek büyüttüğü nefretini ve kıskançlığını saklayan bir maskeyle pusuda beklemektedir.



##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...