Gençlerbirliği'nde Tolunay Kafkas sürprizi

/ Kaynak: AA
Gençlerbirliği'nde Tolunay Kafkas sürprizi

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile görüşülüyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mesut Bakkal'dan boşalan nbsp;teknik direktörlük görevi için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Tolunay Kafkas'ın teknik direktör adaylarından biri olduğunu belirten Cavcav, en doğru kararı vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Gençlerbirliği yöneticileri ile Kafkas'ın bugün Ankara'da tekrar bir nbsp;araya gelerek, detayları görüşecekleri öğrenildi. nbsp;
nbsp;
Gençlerbirliği'nden çifte transfer!
Gençlerbirliği, İsveçli kaleci Per Johannes Hopf ve nbsp;Danimarkalı orta saha oyuncusu Martin Spelmann'ı transfer etti. nbsp;Transferde güne hareketli başlayan başkent temsilcisi, Yunan asıllı nbsp;Dimitriadis'in ardından bir kaleci ve bir orta saha oyuncusunu daha kadrosuna nbsp;kattı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ne gelen Hopf ve Spelmann, Gençlerbirliği yöneticileriyle görüştü. Olumlu geçen görüşmenin ardından iki nbsp;futbolcu da başkent temsilcisiyle üçer yıllık anlaşma sağladı.
nbsp;
Kırmızı-siyahlı ekibe transfer olan 27 yaşındaki kaleci Hopf, bu sezon nbsp;İsveç Ligi'nde geride kalan 10 haftada Hammarby ekibinin kalesini 9 maçta nbsp;korurken, 13 gole engel olamadı. Başkent ekibinin yeni orta saha oyuncusu Spelmann ise son olarak nbsp;Danimarka'nın Odense ekibinde forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu, Odense nbsp;formasıyla bu sezon 30 maçta 5 gol kaydetti.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...