Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkan Şoray'dan sürpriz ziyaret

/ Kaynak: AA
Türkan Şoray'dan sürpriz ziyaret

MAGAZİN Haberleri  / AA

Türk sinemasının "Sultan"ı Şoray, çekeceği filmle ilgili incelemelerde bulunmak üzere geldiği kentte, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Karakuş'u ziyaret etti

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından, Türk sinemasının "Sultan"ı Türkan Şoray, çekeceği sinema filmi için Muğla'daki incelemelerini sürdürüyor. Menteşe ilçesi Yeşilyurt Mahallesi yakınlarında çekilecek film için incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Şoray, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş'u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakuş, Muğla'nın, güzellikleriyle, dizi ve film yapımcılarının vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu söyledi.


Kentin "doğal bir film stüdyosu" gibi olduğunu vurgulayan Karakuş, "Yönetmen Yüksel Aksu'nun, Muğla'nın film ve diziler açısından kıymetli bir noktaya gelmesinde katkısı büyüktür" dedi.


Karakuş, Şoray'ın Muğla'da sinema filmi çekmesinden mutluluk duyduklarını kaydetti.


Şoray da çekimlerin haziranda başlayacağını, bu kapsamda alan ve mekan araştırması ile kent hakkında detaylı bilgi edinmek amacıyla kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Kentin ve insanların kendisini çok etkilediğini anlatan Şoray, bu nedenle Muğla'da bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.


Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal da 90 kişilik ekiple çekilecek filmin yönetmenliğini annesinin yapacağını, kendisinin de oyuncu olarak görev alacağını belirtti.


Ünal, "Yeşilyurt küçük bir yerleşim. Film için burayı seçtiğimizde huzur bozmaktan, rahatsız etmekten korktuk. Çünkü 90 kişilik ekibimiz var. Ancak yöre halkı bizi o kadar sıcak karşıladı ve sevdi ki duyduğumuz memnuniyet tarifsiz" diye konuştu.


Şoray, ziyaretin ardından MUTSO'da çalışanlarla fotoğraf çektirdi.

MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...