Davutoğlu, 'Pensilvanya'ya vuruyorsunuz, ses onlardan geliyor'

Davutoğlu, 'Pensilvanya'ya vuruyorsunuz, ses onlardan geliyor'

Politika Haberleri

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Siirt'te düzenlediği mitingde halka hitap etti.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Selam olsun, selam olsun, selam olsun... Suları seri Siirt. Yerin kalbimdir. Allah birliiğimizi daim eylesin. Cumhurbaşkanımız Siirt'e geldiğinde bir şiir okudu ve sadeceonun değil tüm Türkiye'nin hayatı değişti. Ben çok şehit cenazesine katıldım, çok gözyaşı döktüm. Ama Mehmet Selim Kiraz'ın mübarek eşinin gösterdiği metanet hepsinden farklıdır. Siirt'in evladı Mehmet Selim Kiraz'a da selam olsun.

"PENSİLVANYA'YA VURUYORSUNUZ SES HDP'DEN GELİYOR"

Dostu düşmanı iyi bilmemiz lazım. Geçmişte derin devlet buralarda nasıl devletle milleti düşman kıldıysa şimdi HDP'liler bu yanlış zihniyetle uçurum açıyorlar. Diyor ki diyaneti kapatacağız. Pensilvanya'ya vuruyorsunuz ses HDP'den geliyor, onlara vuruyorsunuz ses CHP'den geliyor. Bunların hepsi birlik olmuş. Siz bunlara izin verir misiniz?

"BÜTÜN DİLLER BİZİM İÇİN AZİZDİR"

HDP binalarına saldırıyı kınarken AKP'ye yapılan saldırıya ses çıkarmayanlar objektif olamazlar. Hepsi Ak Parti'ye karşı birleştiler. 3 gün önce Hakkari havalimanını açtık. nbsp; Bizde öyle bir yürek var ki herkesi içine alır. Bizim için bütün diller azizdir.##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...