Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan'da 21 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Afganistan'da 21 terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Afganistan'ın Bağlan ve Herat vilayetlerinde, Taliban militanlarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 21 militan öldürüldü.

Bağlan Emniyet Amiri Abdulraşid Beşir, güvenlik güçlerinin, Bağlan'ın Dend Guri ilçesine düzenlediği operasyon sırasında militanlarla çatışmaya girdiğini belirtti. Saatler süren çatışmada 11 militanın öldürüldüğünü ifade eden Beşir, 19 militanın da yaralandığını, operasyonun devam ettiğini söyledi.
Öte yandan Herat Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Abdurauf Ahmadi de Herat'ın Farsi ilçesine bağlı Dere-i Hanut bölgesinde Taliban'a karşı operasyon düzenlendiğini kaydetti.
Operasyon sırasında çıkan çatışmada 10 militanın hayatını kaybettiğini dile getiren Ahmadi, 20 militanla bir askerin de yaralandığını vurguladı.
Bağlan'daki olayla ilgili açıklama yapan Taliban sözcüsü Zabihullah Mücahit ise çatışmada, 7 askerin yaşamını yitirdiğini birçok askerin de yaralandığını iddia etti.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...