Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool göndermek istiyor, Balotelli gitmiyor

Liverpool göndermek istiyor, Balotelli gitmiyor

SPOR Haberleri

Liverpool, geçen sezon şampiyonluğun kıyısından döndüğü Premier Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaşadı.

Kırmızılar özellikle forvet hattında yaşadığı sorunlarla ön plana çıktı. Takımın en golcü oyuncusu, sezonu 8 golle tamamlayan Raheem Sterling oldu. Liverpool yönetimi bu nedenle sezonun büyük bölümünü sakatlıklarla geçiren Daniel Sturridge dışındaki forvetlerini değiştirmek istiyor.


Kırmızılar Aston Villalı Christian Benteke ve ligden düşen Burnley'nin genç golcüsü Danny İngs'in peşinde... Bu da Mario Balotelli, Rick Lambert ve Fabio Borini ile yolların ayrılacağı anlamına geliyor.


Lambert ve Borini'nin yönetime zorluk çıkarmak gibi bir niyetleri yok. Ancak menajerine göre 2 yıllık daha kontratı bulunan Balotelli'nin ayrılmaya niyeti yok. Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, geride bıraktığımız sezonun italyan oyuncu için alışma devresi olduğunu söyledi.


Balotelli'nin artık takıma ısındığını dile getiren Raiola diğer kulüplerle görüşmediklerini vurguladı. Liverpool yönetimi ise bu sezon ligde sadece 1 gol atan Balotelli'yi elden çıkarmak için gerekirse yüklü bir tazminat ödemeye hazır görünüyor. Balotelli ile en ciddi olarak Serie A kulüplerinden Sampdoria ilgileniyor.


ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...