Süleyman Soylu: Vampir aklıyla karşı karşıyayız

Süleyman Soylu: Vampir aklıyla karşı karşıyayız

GÜNDEM Haberleri

"Teşkilatlarımıza çok yoğun bir baskı var. 'Eğer AK Parti'ye oy verirseniz sizi ve ailenizi öldürürüz' diyorlar. Bunun neresi demokrasi?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. sıra Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, İhlas Ticari Grup, Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı Trabzon Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti. Burada önemli açıklamalarda bulunan Soylu, özetle şunları söyledi...
TESADÜF DEĞİL: nbsp;Son yıllarda yaşanan hiçbir şey tesadüf değil. Türkiye'nin çeşitli fay hatları var; etnik köken, mezhep ve dindarlık... Bu fay hatlarını istedikleri zaman harekete geçiriyorlar. Bedelini de millete ödettiriyorlar. nbsp;
EN BÜYÜK İHANET: AK Parti Teşkilat Başkanıyım. Teşkilatlarımıza çok yoğun bir baskı var. Daha dün Muş İl Başkanımla görüştüm. Merkez köylerde iki gencimizi kaçırıp tehdit ediyorlar; 'Eğer AK Parti'ye oy verirseniz sizi ve ailenizi öldürürüz...' Bunun neresi demokrasi? Bir vampir aklıyla karşı karşıyayız. Tehditler oradaki millete yapılabilecek en büyük ihanettir. Selahattin Demirtaş iyi bir yalancı, iyi bir iftiracı. 3 bin 500 kişiyle beraber bir ekip kurmuşum ve seçim sonuçlarına yönelik hile yapacakmışım. Bu kabul edilebilir bir şey mi? Bunu söyleyenler ispatlamakla yükümlüdür.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...