Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bosna Hersek'in aday kadrosu açıklandı

/ Kaynak: AA
Bosna Hersek'in aday kadrosu açıklandı

SPOR Haberleri  / AA

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı İsrail maçının aday kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Mehmed Bazdarevic, başkent Saraybosna'da düzenlediği basın toplantısında, İsrail'i yeneceklerine olan inancını dile getirdi. Bazdarevic, "Onların oyununu inceledik. Kaliteli bir rakibimiz var ancak bizim de kalitemiz ortada. Andora ve Avusturya maçlarında takımımızın istekli olduğunu gördük. Hepimiz önümüzdeki maçın öneminin farkındayız ve İsrail karşısında galip gelebiliriz. Eksik taraflarını biliyoruz ve galip geleceğimizden eminim" diye konuştu.
Bosna Hersek Milli Takımı'nın aday kadrosuna şu futbolcular çağrıldı:
Kaleciler: Asmir Begovic (Stoke City), İbrahim Sehic (Karabağ), Ratko Dujkovic (Zrinjski)
Defans: Emir Spahic (Takımı yok), Ognjen Vranjes (Gaziantepspor), Ermin Bicakcic (Hoffenheim), Ervin Zukanovic (Chievo), Mensur Mujdza (Freiburg), Sead Kolasinac (Schalke 04), Toni Sunjic (Krasnodar)
Orta saha: Avdija Vrsajevic (Hajduk Split), Haris Medunjanin (Deportivo), Miralem Pjanic (Roma), İzet Hajrovic (Werder Bremen), Anel Hadzic (Sturm Graz), Tino Sven Susic (Hajduk Split), Muhamed Besic (Everton), Edin Visca (İstanbul Başakşehir), Senad Lulic (Lazio), Edin Cocalic (Mechelen)
Forvet: Edin Dzeko (Manchester City), Milan Duric (Cesena), Vedad İbisevic (Stuttgart), Ermin Zec (Balıkesirspor)
Bu arada, aday kadro listesinde isimleri bulunan 24 oyuncunun yanı sıra, İsrail ile 12 Haziran'da Bosna Hersek'in Zenitsa kentinde oynanacak maç kampına, olası sakatlıklar yaşanması durumunda Stojan Vranjes (Lechia Gdansk) ve Semir Stilic (Wisla Krakow) de davet edildi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...