Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: Yürüyüşümüz asaletin sesidir

Bahçeli: Yürüyüşümüz asaletin sesidir

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket'in mazlumun, işsizin, yoksulun, şehidin hesabını sormak için 7 Haziran'ı beklediğini söyledi.

Erzincan ve Gümüşhane'de halka seslenen MHP lideri, "AKP'yle geçen 12 yıl 6 ay 12 günlük kara dönem tam 10 gün sonra nihayete eriyor. Herkes bilsin ki, AKP gidiyor, kaybediyor, tasfiye oluyor. Toplumsal dip dalga AKP'yi önüne katıp süpürmek için sandığı bekliyor. Şunu biliniz ki, bizim yürüyüşümüz asaletin sesidir. Bizim yürüyüşümüz milli kimliğin nefesidir. Bizim yürüyüşümüz Türk vatanının özlemle beklediği milliyetçi iradedir" dedi. MHP iktidarında ilk hedeflerinin yoksullukla savaşmak olduğunu söyleyen Bahçeli, vaatlerini de şöyle sıraladı: "Türkiye'yi uçurumun kenarına getiren AKP'ye karşı yürümek vaktidir. Devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceğiz. Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Üreten Ekonomi Programı'mızla sanayinin, işadamlarımızın, aç ve açıkta kalan milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...