Erdoğan'dan MHP'li Başkan'a 'nezaket' tepkisi

Erdoğan'dan MHP'li Başkan'a 'nezaket' tepkisi

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılamayan MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü için bakın neler söyledi.

Erdoğan'ın, Uğur Mumcu Meydanı'nda halka hitap ettiği sırada cumhurbaşkanını seçimden önce gelirse karşılamayacaklarını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü hakkında kalabalık "Sözlü istifa" şeklinde sloganlar attı.


"Gerek yok" diyen Erdoğan, "Bunların bizleri gelip karşılayıp karşılamaması sadece ne denli nezaket kurallarına sahip olduklarını gösterir. Hiç önemli değil, bölücü terör örgütünün desteklediği o partinin belediye başkanları da aynı. Ama aynı şekilde MHP'li Karabük Belediye Başkanı


gelip karşıladı ve hatta açılış törenine de geldi. Oraya da gelince ben de kendisinden rica ettim çıktı bir de selamlama konuşması yaptı. Biz nezakete nezaketsizlik yapmayız. Eğer nezaket kurallarına uymuş olsa Türkiye Cumhuriyetinin bir cumhurbaşkanı olarak yapılması gerekenin en güzelini yapardık. Ama bu kurallardan anlamayanlar da kusura bakmasınlar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...