Çaykur Rizespor 1 - 1 Galatasaray maçı özet ve golleri (GS-RİZE)

Çaykur Rizespor 1 - 1 Galatasaray maçı özet ve golleri (GS-RİZE)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı geniş özet ve golleri burada. Çaykur Rizespor Galatasaray maçı skor kaç kaç bitti. İşte detaylar

GALATASARAY - ÇAYKUR RİZESPOR CANLI (İKİNCİ YARI)

90'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken top oyun alanını terk etti.

90'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Tarık, ceza alanına girmek üzereyken Sercan'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Sercan sarı kart gördü.

89'Galatasaray'da Sinan, savunmadan seken topa sol çaprazdan çok sert vurdu ama top direğin hemen üstünden dışarıya gitti.

88'Galatasaraylı taraftarlar gelen golün ardından Rize'de büyük coşku yaşıyor...

87'Ev sahibi ekipte oyuncu değişikliği. Orhan Ovacıklı oyundan çıkarken Filip Holosko oyunda.

86'Kullanılan serbest vuruşta Sabri'nin kale sahasına ortasında Umut topa iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

86'GOL! Umut Bulut

85'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Emre, ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

84'Koray Günter'in oyundan ihraç edilmesinin ardından Semih Kaya'nın yanına Hamit Altıntop geçti.

83'Galatasaray, Koray Günter'in kırmızı kartıyla bu sezon ilk kez kırmızı kart gördü.

82'Kullanılan serbest vuruşta Kweuke'nin doğrudan kaleye gönderdiği top üstten dışarıya gitti.

81'KIRMIZI KART! Galatasaray 10 kişi kaldı. Savunma arkasına sarkan Kweuke'ye yere indiren Koray Günter, kırmızı kart gördü.

79'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Eren'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

78'Bir başka Rizespor atağında Eren'in ceza alanına yerden ortasında savunmadan seken top kornere gitti.

77'Sol kanattan gelişen Rizespor atağında ceza alanına koşu yapan Tevfik'e atılan ara pasında top kaleci Sinan'da kaldı.

76'Gelişen Rizespor atağında Kweuke'nin sağ çaprazdan kaleye gönderdiği top direğin üstünden dışarıya gitti.

75'Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Armindo Bruma oyundan çıkarken Umut Bulut oyuna girdi.

74'Etkili gelişen Galatasaray atağında ceza alanının hemen içinde sol çaprazda topla buluşan Sinan'ın kale sahasına ortasında Pandev'in kafa vuruşunda top kaleci Serkan'da kaldı.

73'Sarı kırmızılı ekipte Umut Bulut, oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

72'Ev sahibi ekipte oyuncu değişikliği. Deniz Kadah oyundan çıkarken Tevfik Köse oyunda.

71'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Deniz, son çizgiye inip ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.

69'Sinan bu kez kendi kaleye şut çekmeyi denedi ama Rizespor savunmasından seken top kaleci Serkan'da kaldı.

68'Bir başka Galatasaray atağında Sinan, ceza alanı içi sol çaprazından son çizgiye inip topu içeriye çevirdi ama savunma topu karşıladı.

67'Gelişen Galataasray atağında rakip ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Yekta'nın Sinan'a aşırttığı top kaleci Serkan'da kaldı.

66'Ev sahibi ekipte Orhan Ovacıklı bir sakatlık geçirdi ve şu anda tedavisi yapılıyor.

65'Sarı kırmızılı ekibini baskısı devam ediyor ama son vuruşlar oldukça etkisiz...

64'Sarı kırmızılılar sol kanattan serbest vuruş kullandı. Hamit'in ceza alanına ortasında Semih'in kafa vuruşunda top kaleci Serkan'da kaldı.

63'Bu kez sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma'nın pasında topla buluşan Pandev, baskı altında şutunu kaleye çekti ama top savunmadan sekti.


62'Etkili gelişen Galatasaray atağında Hamit'in pasında sağ kanatta topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

61'Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Aydın Yılmaz oyundan çıkarken Sinan Gümüş oyuna girdi.

60'Rizespor, 2 gole çok yaklaştı. Savunma arkasına koşu yapan Sercan, sağ kanattan ceza alanına girip Kweuke'ye pasını çıkardı ama Kweuke, yakın mesafeden topu üstten dışarıya gönderdi.

59'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sercan'ın ceza alanına ortasında Semih topu karşılayan isim oldu.

58'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Orhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu kornere gönderdi.

57'Hemen kullanılan serbest vuruşta Tarık, sol çaprazdan ceza alanına girdi ama topu ayağında çok tutunca savunma araya girdi.

56'Bir başka Galatasaray atağında Hamit, ceza alanının hemen dışında rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

54'Galatasaray'ın etkili geldiği an. Sol kanattan gelişen atakta ceza alanına yapılan ortada savunmadan seken topa Bruma gelişine vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

53'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, Eren'den sıyrılıp ceza alanına girmek isterken rakibini geçemedi.

52'Kullanılan serbest vuruşta Eren'in sol üst köşeye gönderdiği top Sinan'ı da aşıp ağlarla buluştu.

52'GOL! Eren Albayrak


50'Etkili gelişen Rizespor atağında Kweuke, ceza alanının hemen dışında sağ çaprazda ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

47'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin kale sahasına ortasında seken topu Oboabona karşıladı.

46'Karşılaşmanın ikinci yarısı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

45'Rizespor çok etkili geldi. Kweuke, sağ çaprazdan ceza alanına girip dar açıdan kaleye şutunu çekeceği anda yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

44'Bir başka Galatasaray atağında Emre'nin ceza alanı dışı sol çaprazından kaleye şutunda savunmadan seken top kaleci Serkan'da kaldı.

43'Galatasaray, sağ kanattan Sabri ile iki kez üst üste geldi ama Sabri'nin ortalarında savunma topu karşılayan taraf oldu.

42'Sarı kırmızılı oyuncular oyunun son bölümünde rakip yarı alana yerleşmiş durumda...

41'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Orhan'ın ceza alanına ortasında Deniz topu indirdi ama Galatasaray savunması topu karşıladı.

40'Pozisyonun ardından iki oyuncu arasında bir gerginlik yaşandı ama ardından diğer oyuncuların araya girmesiyle ortam sakinleşti.

39'Orta alanda topla buluşan Eren, Dzemaili'nin sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

38'Bu kez gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına yüksek ortasında Pandev topa yükseldi ama müdahaleyi yapan savunma oldu.

37'Bir başka Rizespor atağında Kweuke, çalımlara ceza alanı ön bölümüne kadar gidip kaleye şutunu çekti ama top üstten farklı şekilde dışarıya gitti.

36'Ev sahibi ekip oyunun son bölümünde baskısını arttırmaya başladı...

35'Rizespor'un yine gole yaklaştığı an. Sercan'ın pasında sol kanatta topla buluşan Eren'in kale sahasına ortasında Deniz'in kafa vuruşunda top kaleci Sinan'da kaldı.

34'Galatasaray'da kaleyi yoklayan isim yine Bruma oldu. Bruma'nın ceza alanı dışı sol çaprazından kaleye şutunda top sağ direğin hemen yanından dışarıya gitti.

33'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına sert ortasında Pandev'den önce Oboabona topu karşıladı.

32'Bir başka Rizespor atağında Kıvanç'ın pasıyla topla buluşan Eren'in ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top Sinan'da kaldı.

30'Bu kez sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Sercan'ın kale sahasına ortasında Kweuke'nin kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

29'Rizespor yine Eren ile geldi. Eren, sol kanattan ceza alanına girip dar açıdan kaleye vurmak yerine topu kale sahasına çevirdi ama orada hiçbir arkadaşı yoktu.

28'Galatasaray karşı atağında Bruma'nın ceza alanı dışı sol çaprazından kaleye vuruşunda top oyun alanını terk etti.

27'Sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Eren'in ceza alanına ortasında kaleci Sinan topu çok rahat bir şekilde kontrol etti.

26'Sarı kırmızılı ekibin gole yaklaştığı an. Sabri, rakip ceza alanı yakınlarında baskı yaparak topu kazandı ve hemen Pandev'e verdi. Pandev baskı altında topu hemen Bruma'ya gönderdi ama savunma topu karambol içinde uzaklaştırdı.

25'Ev sahibi ekip yarı alanının ortalarında topla buluşan Sercan, Dzemaili'den topu kurtarmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

24'Kullanılan serbest vuruşta Aydın'ın doğrudan kaleye göndermek istediği top baraja takıldı. Ardından topu alan Sabri'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.


23'Etkili gelişen Galatasaray atağında rakip ceza alanına oldukça yakın bir noktada topla buluşan Aydın, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

22'Sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Sercan'ın ceza alanına göndermek istediği top savunma engeline takıldı.

20'Galatasaray'ın gole yaklaştığı an. Pandev'in şık pasında ceza alanı ön bölümünden ceza alanına giren Bruma'nın müsait pozisyonda vuruşunda top reklam panolarında kaldı.

19'Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Sağ çaprazdan ceza alanına giren Deniz'in sol köşeye etkili şutunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

18'Hızlı gelişen Çaykur Rizespor atağında ortala alanda topla buluşan Kıvanç'ın rakip savunma arkasına koşu yapan Kweuke'ye etkili bir pas attı ama Kweuke topu kontrol edemedi.

17'Sarı kırmızılılar etkili paslarla rakip yarı alana kadar gitti ama son olarak Hamit'in pasında sol kanatta topla buluşan Tarık, Sercan'ı geçmek isterken rakibine faul yaptı.

16'Sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Eren, hızla ceza alanına girdi ve Koray'dan sıyrılmakya çalışırken yerde kalıp penaltı bekledi ama oyun devam etti. Top da auta çıktı.

15'Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan mücadelede tempo iyice düşmeye başladı.

14'Galatasaray yarı alanında topla buluşan Dzemaili, Orhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

12'Sarı kırmızılıların gole yaklaştığı an. Ceza alanı içine koşu yapan Sabri'ye atılan pasta Sabri'nin sağ çaprazdan sert şutunda top yan ağlarda kaldı.


11'Bu kez sol kanatta gelişen Galatasaray atağında Tarık'ın ceza alanına ortasında Bruma topu Pandev'e indirdi ama Pandev'den önce savunma topu karşıladı.

10'Sağ kanattan etkili gelişen Galatasaray atağında Bruma'nın pasında topla buluşan Sabri'nin ceza alanına yüksek ortasında kaleci Serkan, Pandev'den önce topu iki hamlede kontrol etti.

9'Çaykur Rizespor, sol kanattan Eren ile gelmeye devam ediyor. Eren, Sabri'yi geçip ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.

8'Bu kez etkili gelen taraf Galatasaray oldu. Hamit'in ceza alanı dışından sağ köşeye etkili şutunda top Serkan'da kaldı.

7'Ev sahibi ekibin gole yine yaklaştığı an. Sol kanattan gelişen atakta Eren'in ceza alanına yerden ortasında Deniz'in yakın mesafeden vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

6'Gelişen Galatasaray atağında Dzemaili, çalımlarla ceza alanı ön bölümüne kadar gitti ama ceza alanı içinde topu ayağından açınca rakipleri araya girdi.

5'Galatasaraylı oyuncular kendi yarı alanlarında hazırlık pasları yapıyor...


4'Bu kez sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Eren'in ceza alanına ortasında Sinan Bolat topu çok rahat bir şekilde kontrol etti.

3'Ev sahibi ekip Çaykur Rizespor, maça istekli ve etkili başladı...

2'Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Orhan'ın son çizgi yakınlarından ortasında kale sahası içindeki Deniz'in kafa vuruşunda kaleci Sinan topu son anda çıkarmayı başardı.

1'İlk düdük çaldı ve karşılaşma Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Çaykur Rizespor 1 - 1 Galatasaray maçı özet ve golleri (GS-RİZE)

SAAT: 13.00

STAT: Yeni Rize Şehir Stadı

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu

YAYIN: Lig TV nbsp;

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Eren, Koray, Godfrey, Orhan, Muhammed Emin, Kıvanç, Sylvestre, Sercan, Deniz

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

GALATASARAY: Sinan Bolat, Sabri, Koray, Semih, Tarık, Dzemaili, Hamit, Bruma, Emre, Aydın, Goran Pandev

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...