Altın Pusula'da Sponsorluk İletişimi Spor Kategorisi Ödülü Türk Telekom'un

/ Kaynak: İHA
Altın Pusula'da Sponsorluk İletişimi Spor Kategorisi Ödülü Türk Telekom'un

Ekonomi Haberleri  / İHA

Türk Telekom Grubu, 'Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor' projesiyle ödüle layık görüldü.

Türk Telekom Grubu, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu sene 14'üncü kez gerçekleştirilen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'nin Sponsorluk İletişimi Spor Kategorisi'nde, "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesiyle ödüle layık görüldü.


TÜHİD tarafından bu sene 14'üncü kez gerçekleştirilen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül kazanan proje ve kuruluşlar, 25 Mayıs'ta gerçekleştirilen ödül töreninde kamuoyuna duyuruldu.


"Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesiyle başvuruda bulunan Türk Telekom Grubu, bu yıl 14. kez düzenlenen organizasyonun 'Sponsorluk İletişimi Spor Kategorisi'nden ödülle döndü. Ödülü Türk Telekom Sponsorluk ve Etkinlik Müdürü Arif Sancaktaroğlu teslim aldı.


2011 yılında taraftarı duygulandıracak bir proje olarak hayata geçen "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesi, Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran isimleri Türk Telekom Arena'da anarak, tüm dünyaya duyurdu.


Gheorghe Hagi de projede anılan isimler arasındaydı
"Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor'" projesi kapsamında Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Coşkun Özarı, Turgay Şeren, Tugay Kerimoğlu, Hasan Şaş, Claudio Taffarel, Erhan Önal, Ümit Davala, Yılmaz Gökdel, Tarık Hodziç ve Cüneyt Tanman gibi Türk futbolunda efsane olmuş isimlerin yanı sıra, Tuğrul Demir gibi basketbol ve diğer spor branşlarının efsane isimleri de bu projeyle anıldı. Her Süper Lig karşılaşması öncesinde düzenlenen sosyal medya organizasyonlarıyla taraftarlar, efsane isimlerle bir araya getirildi.


124 proje başvurdu, 30'u ödüllendirildi
14. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'ne 13 ana ve 7 alt kategoride olmak üzere toplam 124 proje başvurdu. 30 proje ise ödüle layık görüldü.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...