- Kartal Adliyesi önünde hareketli dakikalar
1 dakika önce

Kartal Adliyesi önünde hareketli dakikalar! Aileler birbirine girdi

Kartal'da Anadolu Adalet sarayı önünde iki aile arasında çıkan tartışmada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Polis ekipleri duruma müdahale ederken o anlar kameralara yansıdı.
 - Ankara-Kahire hattında kritik temas
33 dakika önce

Ankara-Kahire hattında kritik temas: Samih Şukri ile Hakan Fidan İstanbul'da görüştü

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Ankara-Kahire normalleşme süreci kapsamında Türkiye'ye geldi. Şukri, İstanbul'da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la görüştü. Bakanlar ikili görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
 - Diyarbakır Sur Belediyesi için müfettiş devrede
46 dakika önce

DEM Parti yöneticileri için karar verildi: Diyarbakır Sur Belediyesi için müfettiş devrede

DEM Parti yöneticilerinin, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, makam odasında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.
 - Havada art arda taklalar attı! Feci kazada sürücü can verdi
1 saat 6 dakika önce

Feci kaza! Art arda taklalar atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti

Çanakkale'de kontrolden çıkan araç taklalar attı. O anlar kameralara yansırken kullanılamaz hale gelen aracın sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 - "Ateş çemberi" deyip Karadeniz'deki ilimizi işaret etti
1 saat 16 dakika önce

Uzman isim, Tokat depremi sonrası Trabzon'u işaret etti: Ateş çemberi gibi

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Tokat'ta geçtiğimiz gün meydana gelen 5.7'lik deprem sonrası önemli uyarılarda bulundu. Kuzey Anadolu Fayı'nda korkulacak bir durum olmadığını belirten Bektaş, Trabzon'a dikkat çekti. Bektaş, "Trabzon bir ateş çemberi gibi 3 tane aktif deprem üreten fayın ortasındadır. Kuzeyimizde Karadeniz fayı var. Yani orada olabilecek olan bir kırılmanın deprem önerisi doğrudan sahildeki illeri vuracak." dedi.
 - Elindeki dövme çeteyi ele verdi
1 saat 20 dakika önce

Otomatik silahla yaralama, gasp, tehdit... Elindeki dövme çeteyi ele verdi

Diyarbakır'da, silahlı yaralama, tehdit ve gasp suçunu işleyen çeteyi, 'kuru kafa' dövmesi ele verdi. Görgü tanıklarının beyanı ile harekete geçen ekipler 'Balistik' adı verilen operasyonu düzenledi, 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 - İstinat duvarı binanın üzerine çöktü
1 saat 29 dakika önce

Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. 2 apartmanın hasar gördüğü olayda 2 kişi yaralandı, 2 otomobil de duvarın altında kaldı. 2 bloktaki 36 dairede bulunun vatandaşlar da tahliye edildi.
 - Tarım ve Orman Bakanlığı yangın sezonuna hazır!
1 saat 32 dakika önce

Tarım ve Orman Bakanlığı yangınlarla mücadele için tarihin en büyük hava filosunu kurdu!

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte orman yangını riski artarken, Tarım ve Orman Bakanlığı yangınlara karşı hazırlıklı olmak için Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bir orman yangını tatbikatı gerçekleştirdi.
 - İstanbul'daki toprak kaymasının görüntüleri ortaya çıktı
1 saat 43 dakika önce

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının görüntüleri ortaya çıktı

Dün akşam İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 30 ev boşaltılmış, 114 kişi tahliye edilmişti. Öte yandan toprak kaymasının meydana geldiği anlara ait görüntüle ortaya çıktı.
 - MSB duyurdu! 5 terörist daha öldürüldü
1 saat 54 dakika önce

Fırat Kalkanı bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
 - Uzaya çıkan ilk Suriyeli astronot, Türkiye'de vefat etti
2 saat 6 dakika önce

Uzaya çıkan ilk Suriyeli astronot Muhammed Faris, Türkiye'de hayatını kaybetti

1987'de uzaya çıkan ilk Suriyeli olan Tümgeneral Muhammed Faris, iç savaşın ardından sığındığı Türkiye'de hayatını kaybetti. Faris daha önce yaptığı "Türkiye bizi kucakladı, bize sahip çıktı. Bizlere sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz" sözleriyle hafızalara kazınmıştı.
 - Korhan Berzeg muammasına dayanamadılar
2 saat 47 dakika önce

Korhan Berzeg muammasına dayanamadılar: Mahalleli arkasına bakmadan terk etti

Balıkesir'de 309 gün önce evden çıkan ve sırra kadem basan ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı mahalle boşaldı. Berzeg'e ne olduğu muammasını korurken olayından sonra güvenlik endişesi taşıyan vatandaşlar evlerini terk etti.
 - Boşaltılan ev sayısı arttı, akıbetleri belli oldu
2 saat 54 dakika önce

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında boşaltılan ev sayısı 30'a yükseldi! Vali Gül'den yeni açıklama

Gaziosmanpaşa’da dün meydana gelen toprak kaymasının yaşandığı alan günün ilk ışıklarıyla görüntülendi. Binalardaki hasar ortaya çıkarken Vali Davut Gül, boşaltılan ev sayısının 30'a yükseldiğini söyledi. Gül, "Kiracı olanları kiraya, ev sahibi olanları da ev sahibi olacak şekilde evlerine çıkartacağız. Normalde toprak kayması olmasa bile buradaki yapıların taşınması lazım, yıkılması lazım" dedi.
 - Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı
3 saat 22 dakika önce

Sakarya'da korkunç olay! Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.
 - Freni tutmayan otomobil, 14 aracı biçti
3 saat 30 dakika önce

Freni tutmayan otomobil, 14 aracı biçti

İstanbul Ümraniye'de dün akşam frenlerinin tutmaması sonucu kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki 14 araca çarptı.
 - Servis aracı devrildi! Çok sayıda yaralı var
3 saat 44 dakika önce

Antalya’da servis aracı devrildi! 19 yaralı var

Antalya'nın Serik ilçesinde otel personelini taşıyan servis aracı devrildi. Feci kazada araçtaki 19 yolcu yaralandı.
 - Cemevi kararı Resmi Gazete'de
4 saat 6 dakika önce

Cemevi kararı Resmi Gazete'de: Artık bakanlık karşılayacak

Cemevlerinin aydınlatma giderlerinin ödenmesine dair yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Cemevlerinin aydınlatma giderleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından karşılanacak. Yönetmelikte ayrıca, ödeme yapılmayacak haller de belirlendi.
 - Erdoğan bugün Heniyye'yi kabul edecek
4 saat 8 dakika önce

Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Hamas lideri Heniyye'yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün çalışmalarını yürüttüğü İstanbul'da, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüşecek.
 - 8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
4 saat 55 dakika önce

8 ilde 'Mahzen-30' operasyonu! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi

Batman merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı ve 'Odacılar' olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat’ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı.
 - 45 kente 'sarı' uyarı! Sağanak ve fırtına geliyor
5 saat 46 dakika önce

Meteoroloji'den tam 45 kent için sarı kodlu uyarı! Sağanak ve fırtına çok kuvvetli olacak

Meteoroloji 20 Nisan hava durumu tahminlerini paylaştı, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 45 kent için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yurdun batısına sağanak ve fırtına çok kuvvetli gelecek, sıcaklıklar yer yer 2 ila 4 derece azalacak. İşte günün tahminleri ve MGM haritaları...
 - Beylikdüzü'nde korkunç kaza! Sürücü olay yerinde öldü
6 saat 44 dakika önce

Beylikdüzü'nde korkunç kaza! Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Beylikdüzü'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden ve aydınlatma direğine çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Sona Git