'Pensilvanya'nın bedduacısı HDP'ye çalışıyor'

/ Kaynak: AA
'Pensilvanya'nın bedduacısı HDP'ye çalışıyor'

Politika Haberleri  / AA

Bozdağ, "Ulusalcılar HDP'ye çalışıyor, Pensilvanya'nın bedduacısı ve onun paralelinde hareket eden herkes HDP'ye çalışıyor" dedi.

nbsp;Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim çalışması için geldiği Tokat'ın Zile ilçesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, her seçimin kendine has özelliği olduğunu söyledi.

Bu seneki seçim sürecinde yaşananlara bakıldığında diğer seçimlerden farklı bazı özelliklerin görüldüğünü anlatan Bozdağ, "Bugüne kadar ben pek çok seçime katıldım ve gördüm ki hiçbir seçimde bu kadar vaat furyası yok. Bu seçimde çok büyük vaat yarışı var. Esasında vaat yarışı, bir palavra yarışına dönmüş durumda" diye konuştu.

HDP'nin parti olarak seçime girme kararı aldığını anımsatan Bozdağ, şunları kaydetti:

"HDP, esasında uluslararası çevreler ve Türkiye'deki bazı çevreler tarafından parti olarak seçime girmeye ikna edilmiştir. Hesap çok açık, AK Parti'nin 330 milletvekiliyle Meclis'te temsilini engellemek. Bunu başarırlarsa mutlu olacaklar. Eğer, tek başına iktidara engel olurlarsa o zaman daha büyük bir keyif alacaklardır. O yüzden dikkat ederseniz, Türkiye'nin siyasi istikrarından, güçlü iktidarından rahatsız olan, Türkiye'nin kalkınmasından, gelişmesinden, büyümesinden rahatsız olan, içeride ve dışarıdaki çevrelerin tamamı elbirliği etmiş durumda. Şu anda Türkiye'nin içerisinde HDP kadar lehine seçim çalışması yapılan ikinci parti yok. Ulusalcılar HDP'ye çalışıyor, Pensilvanya'nın bedduacısı ve onun paralelinde hareket eden herkes HDP'ye çalışıyor. "

Bozdağ, "Ben eminim ki bu seçimde HDP kozunu Türkiye'nin istikrarını yok etmek, güçlü iktidarını düşürmek için kullanan bütün çevrelere, halkımız sandıkta istikrara, güçlü iktidara AK Parti'ye sahip çıkarak cevap verecektir" dedi.

"Diyanet'i kaldırmak, bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüktür"

Diyaneti kaldırmanın, bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu dile getiren Bozdağ, "Bu milletin evlatları arasına fitne sokulması anlamına gelir" diyen Bozdağ, "Buna kimsenin gücü yetmez. Bu millette buna izin vermez. AK Parti'de buna müsaade etmez. Bu çevreler bunun üzerinden siyaset yapıyorlar. Buradan CHP'ye hem HDP'ye hem de bunlara destek olan çevrelere sormak isterim; sizin dinle kavga etmenizin anlamı nedir, dini değerlerden niye rahatsız oluyorsunuz, bu milletin dinini, peygamberini, kitabını öğrenmesinden, maneviyatını güçlendirecek çalışmalar yapmasından sizler neden rahatsız oluyorsunuz?" diye konuştu.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...