Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan fetih şöleninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan fetih şöleninde konuştu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 562. yıl dönümü kutlamalarının düzenlendiği Yenikapı'da vatandaşlara sesleniyor.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

İstanbul, ey aziz İstanbul, seni nbsp; yürükten selamlıyorum İstanbul. Seni muhabbetle selamlıyorum eyyy şehirlerin adresi İstanbul. Seni bütün semtlerinle sokakların selamlıyorum. İstanbullu tüm kardeşlerimi selamlıyorum. Fethin 562. Yıldönümü mübarek olsun. Değerli kardeşlerim bugün fethin yıldönümünü farklı kutluyoruz.

Ezanlarımıza söz söyleyen dillere geçit vermeyeceğiz. Bilesiniz ki 'Zulüm 1453'te başladı' diyen, 'Pontus Soykırımı, Ermeni Soykırımı' diyen hainlere göz yummayacağız. İstanbul'u, kutsal emanetler başında kesintisiz Kur'an okunan bir şehir olmaktan çıkarmaya çalışanlara imkan tanımayacağız. İstanbul'un yüreğinde 562 yıldır yanan fetih ışığını söndürmek isteyenlere asla meydanı bırakmayacağız. Bu ülkeyi bölmek, bu milleti parçalamak için her yola başvuranlara yol vermeyeceğiz.

'AMERİKA'DA NEW YORK TIMES DİYE BİR PAÇAVRA VAR'

Amerika'da bir New York Times diye paçavra var. Bu gazete daha önce yaptığı gibi bizimle ilgili yazı yayınladı. Neymiş. Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar varmış. Her türlü fitnenin başını çeken iki yayın organı üzerinden bizi eleştirmişler. Bu gazete Sultan Abdülhamit için mutlak monark diyordu. Bu gazete o gün Osmanlı devletine kustuğu kini Türkiye Cumhuriyeti'ne ve onu temsil eden şahsıma yönetiyor. nbsp; Gazetenin sahipleri hep aynı aile. Ermeni lobisine yakınlığı ile bilenen bu gazete son zamanlarda Pensilvanya ile işbirliği içinde. 90'lı yıllarda kaçtı Amerika'ya gitti. Sen Hoca Efendi değil miydin ya. Mekke'ye gitsene. Ne işin var Amerika'da
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...