Beşiktaş'ta Zico sürprizi

Beşiktaş'ta Zico sürprizi

SPOR Haberleri

Bilic ile resmen yollarını ayıran Beşiktaş, teknik patron koltuğuna Lucescu'nun geçeceğini düşünürken sürpriz bir isim ortaya çıktı.

Slaven Bilic'le yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız veren ve ilk olarak şu an Shaktar Donetsk'i çalıştıran eski teknik direktörü Mircea Lucescu'ya haber gönderen Beşiktaş'ta sürpriz bir isim ortaya çıktı. Her ne kadar Lucescu ile söz kesildiği söylense de Arthur Zico ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.


Siyah beyazlı yöneticilerin önceki gün İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico ile bir araya geldiği öğrenildi. nbsp;


Brezilyalı teknik adam 2006-07 yılında göreve geldiği Fenerbahçe'yi ilk yılında şampiyonluğa götürürken, ikinci sezonunda ise ikincilik yaşadı. Zico'nun Fenerbahçesi şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale kalarak sarı lacivertlilerin en önemli Avrupa kupası başarısına ulaşmıştı. nbsp;


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...