Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşadamının feci sonu

İşadamının feci sonu

YAŞAM Haberleri

Otoparkta 3 gün kalan otomobilden kokular gelmesi üzerine otopark görevlisinin polisi araması sonucu ortaya çıktı

Diyarbakır'da terk edilmiş bulunan ve polis tarafından bomba incelemesi yapıldıktan sonra yediemin otoparkına çekilen otomobilde, günler sonra bir ceset bulundu. Cesedin kayıp işadamı İbrahim Halil Göğer'e ait olduğu belirlendi.
DİYARBAKIR'da otomobil lastiği ticareti yapan işadamı İbrahim Halil Göğer'in eşi Yeliz Göğer, eve gelmeyen ve telefonuna da ulaşılamayan eşinden haber alamayınca, 19 Mayıs günü polise kayıp başvurusunda bulundu. Eşinin S.B. adlı kişiden 350 bin lira alacağı bulunduğunu ve bu kişi ile aralarında borç yüzünden husumet olduğunu söyledi. Polisin yaptığı tüm aramalara rağmen kayıp işadamının izine rastlanamadı. Bunun üzerine aile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşüp yardım istedi.


KOKU GELİNCE ORTAYA ÇIKTI


Geçtiğimiz hafta 155 Polis İmdat telefon hattını arayan bir vatandaş, 64 FP 704 plakalı panelvan tipi bir aracın Mardin Diyarbakır yolu üzerinde terk edildiğini bildirdi. Terörle Mücadele ekipleri şüpheli aracın dış çevresinde bomba araması yapıp plakasını sorgulamadan yediemin otoparkına çekti. Otoparkta 3 gün kalan otomobilden kokular gelmesi üzerine otopark görevlisi polisi aradı. Olay yerinde gelen Asayiş Büro ekipleri, savcılıktan alınan izinle otomobilin kapılarını açıp inceleme yaptı. Aracın bagajında çürümüş halde bir ceset bulundu. Yapılan araştırmada cesedin kayıp işadamı İbrahim Halil Göğer'e ait olduğu tespit edildi. Araç emniyet parkına çekilirken, morga kaldırılan Göğer'in cesedi üzerinde yapılan incelemede kafasına sıkılan bir kurşunla öldürüldüğü belirlendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...