Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoch Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Stoch Fenerbahçe'ye geri dönüyor

SPOR Haberleri

Al Ain'de kiralık olarak forma giyen Miroslav Stoch'un yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe yönetimi, son iki sezondur önce Yunanistan'ın PAOK ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımına kiralık olarak gönderdiği Slovak futbolcu Miroslav Stoch'u bu sezon takımda tutmayı planlıyor.


JENERİKLİK GOLLERİN ADAMI
Fenerbahçe'de geçirdiği 3 sezon boyunca inişli çıkışlı bir grafik çizen 26 yaşındaki futbolcu, özellikle attığı jeneriklik gollerle sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kurmuştu.


2 SEZONDA 23 GOL ATTI
2013-2014 sezonunda PAOK'a kiralanan yıldız futbolcu, oynadığı 46 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başardı.


Bir sonraki sezon Al Ain'in yolunu tutan Stoch, orada da gollerini atmaya devam etti. Slovak futbolcu Birleşik Arap Emirlikleri'nde çıktığı 26 maçta 13 gol kaydetti.


YENİ YENGEYLE BİRLİKTE GERİ DÖNÜYOR
Slovak oyuncunun menajeri Milan Lednicky, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Stoch'un Fenerbahçe'ye geri döneceğini söylemişti.


Lednicky, "Fenerbahçeli yöneticiler ile görüştük, Stoch Fenerbahçe'ye dönecek. Kendisini de yeniden Fenerbahçe'de olmak istiyor. Stoch'un Fenerbahçe ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor" ifadelerini kullanmıştı.


Yıldız futbolcunun önümüzdeki günlerde manken sevgilisi Pauli Bedzetiova ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...