Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mircea Lucescu: Shaktar'dan ayrılmayı düşünmüyorum

/ Kaynak: DHA
Mircea Lucescu: Shaktar'dan ayrılmayı düşünmüyorum

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ın teknik direktörlük için görüştüğü Mircea Lucescu hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

TRT Spor kanalına açıklamalar yapan Mircea Lucescu, Skaktar Donetsk'ten ayrılamayı düşünmediğini söyledi. Lucescu Azizi Yıldırım'ın kendisi hakkında söylediği iddia edilen "4 milyon Euro'ya Beşiktaş ile anlaşmış"sözlerine "Benimle ne zaman konuşmuş bunu gidin kendisine sorun" diye cevap verdi.


Lucescu'nun açıklamaları şu şekilde:
"Shaktar'dan ayrılmayı düşünmüyorum"
"Türkiye'de sürekli benimle ilgili haberler yapılıyor, üstelik benim ağzımdan çıkmış gibi gösteriliyor. Bunların hepsi asılsız. Yıllardır 'Lucescu Türkiye'ye geri dönüyor' dediler ama gördüğünüz gibi hala burada çalışıyorum. Bu haberler beni zor durumda bırakıyor. Sözleşmem devam ederken, başka takımlarla görüştüğüm izlenimi oluşturuyor. Kimseyle görüşmedim. Bir haftadır tek düşündüğüm Karpaty Liviv maçını kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmekti. Herkes benim geleceğimle ilgili haberler yapıyor. Şu an buradayım ve ayrılmayı düşünmüyorum."


"Aziz Yıldırım benimle ne zaman konuşmuş"
"Aziz Yıldırım Beşiktaş ile anlaştığımı söylemiş. Gidin kendisine sorun, benimle ne zaman konuşmuş? Beşiktaş kime 4 milyon Euro verdi de bana verecek? Önümüzde Dinamo Kiev'le oynayacağımız Kupa Finali var. Şu anda başka bir takımı değil sadece bu maçı düşünüyorum. Geleceğimi Aziz Yıldırım veya Türk medyası değil ben belirleyeceğim"


Lucescu'nun derdi Rinat Akhmetov'un bankasındaki para
Daha önce başkan Fikret Orman'a Shaktar'dan ayrılmak için Rinat Akhmetov'un ikna edilmesi gerektiğini söyleyen Lucescu'nun bu açıklamaları kafalarda soru işareti bıraktı. Başkan Fikret Orman ile üç kez bir araya gelerek transfer konularını görüşen ve 4 Haziran'daki Ukrayna Kupası finalinde oynayacakları Dynamo Kiev maçı sonrasına kadar izin isteyen Lucescu'nun Shaktar'dan ayrılmama nedeninin para sorunu olduğu konuşuluyor.


Ukrayna kaynaklı haberlere göre de Lucescu'nun Shaktar'dan ayrılması bir hayli zor.Çünkü Lucescu Ukrayna'da kaldığı 11 yıl boyunca burada yatırımlar yaptı ve parasının büyük bir bölümü de Shaktar Donetsk'in başkanı Rinat Akhmetov'un bankasında.


12 milyon Euro civarında olduğu konuşulan bu para Lucescu'nun Shaktar'ı bırakmasındaki en büyük engel.Parayı alıp alamayacağı konusunda endişeler taşıyan Rumen hocanın sözleşmesi 30 Haziran'da bitmesine rağmen başkanı ikna edemediği için bir yıl daha kalmayı kabul ettiği gelen bilgiler arasında.
Beşiktaş yönetimi yeni arayışlara girecek
Beşiktaş yönetimi ve başkan Fikret Orman Lucescu transferinden umutlu olsalar da Rumen hocanın yaptığı bu son açıklamanın ardından yeni bir arayış içine girecek. Bursaspor'un 3 Haziran'da Galatasaray ile yapacağı kupa finaline kadar Şenol Güneş ile görüşmemeye söz veren siyah beyazlılar Çarşamba gününden sonra tecrübeli hocayı ikna etmek için temaslarına başlayacak.
Beşiktaş yönetiminin diğer teknik direktör adayları ise Eintracht Frankfurt'tan ayrılan Thomas Schaff ve Borussia Mönchengladbach'ın hocası Lucien Favre.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...