Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray şampiyonluk kutlamaları için yola çıktı

Galatasaray şampiyonluk kutlamaları için yola çıktı

SPOR Haberleri

2014-15 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, TT Arena'da şampiyonluk kupasını kaldıracağı tören için yola çıktı.

Galatasaray, spor şampiyonluğunu kutlamaya başladı. Türk Telekom Arena'da düzenlenecek törenle şampiyonluk kupasını alacak sarı-kırmızılı futbolcular, üstü açık otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. Otobüste futbolcuların yanı sıra teknik heyet ve yöneticiler de yer aldı.

Tesislerin önünde toplanan çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, tezahüratlarla futbolcular ve teknik heyete sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular da el sallayarak, taraftarlara karşılık verdi.

Yoğun ilgi nedeniyle takımı taşıyan otobüs güçlükle tesislerden ayrılabildi. Taraftarlar, daha sonra araçlarıyla konvoy oluşturarak, takımı takip etti.

Galatasaray şampiyonluk kutlamaları için yola çıktı

Galatasaray, Twitter hesabından TT Arena Stadı'na doğru yola çıktığını bu fotoğraf ile duyurdu...

TARAFTARLAR STADA GİRMEYİ BAŞLADI

Galatasaray 20. Şampiyonluğunu ve 4. Yıldızı, bu akşam saat 20:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da taraftarıyla kutlayacak.

Saat 17.30'da stat kapılarının açılmasıyla şampiyonluk kutlamalarına gelen binlerce Sarı-kırmızılı taraftar renkli görüntüler oluşturdu. Stadın ön tarafında 20 numaralı devasa formanın önünde poz verip selfie çeken taraftarlar, şampiyonluk tezahüratlarıyla stat çevresini inletti.

YÖNETİM SEREMONİ'YE ÇIKMAYACAK

Galatasaray'ın 20. Şampiyonluk ve 4. Yıldız kutlaması Türk Telekom Arena'da gerçekleşiyor. Kutlamaya sarı kırmızılı futbolcular üstü açık otobüs ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'ya kadar geldiler. Galatasaraylı futbolcular yol boyunca futbolculara eşlik ederken coşku kilometrelerce sürdü.
Galatasaraylı taraftarlar kombine hakkı olanlar dışında 12 bin bileti kapış kapış alarak şampiyonluk coşkusuna katıldı.

Galatasaraylı futbolcular coşku ile stada girerken yönetimin şampiyonluk kutlamasında seremoniye katılmayacağı açıklandı. Başkan Dursun Özbek'in kararı ile yönetim kutlamada sahneye çıkmaz iken, bu kararı alan Dursun Özbek, "Şampiyonlukta en büyük emek ve pay futbolcular ile teknik heyetin. Biz yöneticiler olarak rol çalmayacağız ve onların coşkusunu izleyeceğiz" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...