Aday olamadı ama destek için yollarda

Aday olamadı ama destek için yollarda

Politika Haberleri

AK Parti'den milletvekili aday adayı olan, ancak listeye giremeyen Erol Özavcı, destek amacıyla otomobiliyle çıktığı Türkiye turunu Çanakkale'de tamamladı.

Ak Parti'ye destek için Türkiye turuna çıkan, 60'ıncı ve son durağı Çanakkale'ye ulaşan Erol Özavcı, İskele Meydanı'nda gazetecilere açıklama yaptı. Genel seçimin ülke için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Erol Özavcı, "Ak Partimize, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza destek vermek için Türkiye turuna çıktım. Ak Parti'den önce Türkiye'nin konumunu hepimiz iyi biliyoruz. Siyasi kavgalar, güvensizlik ortamı, hayat pahalılığı, Türkiye'nin kaderi bu olmamalıydı. Ak Parti'nin gelmesiyle olmaz denilenler oldu, yapılmaz denilenler yapıldı. Ak Partimize inanan, güvenen bu millet ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma büyük bir çağ atladı. Burası benim için çok değerli bir il. Çünkü atalarımızın, ecdatlarımızın bize emanet ettiği yer Çanakkale. Türkiye'nin her yeri bataklık içindeydi. bugün İstanbul'u 4 yılda bataklıktan kurtaran Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Sayın Davutoğlu, Türkiye'yi de 12 yılda bataklıktan çıkarmıştır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...