'Türkiye üzerinde kurulan oyunlar tahkim edilmek isteniyor'

/ Kaynak: AA
'Türkiye üzerinde kurulan oyunlar tahkim edilmek isteniyor'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bilal Erdoğan: "Türkiye üzerindeki oyunlar tahkim edilmek isteniyor. Allah'ın izniyle ferasetli milletimiz, bu dosdoğru sağlam duruşa sahip çıkacak"

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "İmam Hatipler Günü"nde yaptığı konuşmada, hak ile batılın mücadelesinin dünya var oldukça devam edeceğini bildirdi.

Egemen güçlerin huzur içerisinde yaşamanın, zulme son vermenin ve adaletin temsilcisi olan Osmanlı'nın torunlarının Anadolu'da bir daha başlarını kaldıramamasını hedeflediklerini ifade eden Erdoğan, geçmişte yaşanan darbelerin hepsinin bu düzenin tahkim edilmesi için yapıldığını belirtti.

Erdoğan, Osmanlı İmparatorluğu bakiyesi üzerinde Müslümanların bir araya gelmemesi, özlerini hatırlamamaları ve İslam bilinciyle, tevhit ruhuyla ayağa kalkmamaları için bir düzen kurulduğunu vurgulayarak, "11 Eylül'den sonra dünya üzerinde Müslümanların bir daha başını kaldıracak hali de kalmamıştı ama Allah nasip etti, AK Parti iktidarıyla 2002 yılında Türkiye'den bir umut yeşerdi. Türkiye'den yeşeren umut, sadece Türk milletleri için, sadece Müslüman milletler için değil dünyadaki bütün mazlum milletler için bir umut oldu" dedi.

"Dimdik duruşumuz yeniden tehlikeye atılmak isteniyor"

Türkiye'nin Mısır'daki demokrasinin ayaklar altına alınışına "hayır" diyebilen tek ülke olduğunu belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Her bir dönemde, her bir mevsimde karşımıza yeni bir mücadele yeni bir arena konuyor. İşte önümüzdeki seçimde bu mücadelelerin başka bir dönüm noktasıdır. Bu kazanımlarımız, bu dimdik duruşumuz yeniden tehlike atılmak isteniyor. Türkiye üzerinde kurulan oyunlar yeniden tahkim edilmek isteniyor. Allah'ın izniyle ferasetli milletimiz, bu dosdoğru sağlam duruşa yine sahip çıkacak. İnşallah bu seçimlerden sonra Türkiye'nin 2023 vizyonuna, 2053 vizyonuna, 2071 vizyonuna dosdoğru ilerleyişi çok güçlü bir şekilde devam edecek. Bu yürüyüşün merkezinde İmam Hatip nesli olacak."

33 akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine teslim edildi

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner ve çadır kentleri gezerek, TÜRGEV Vakfınca bağışlanan 33 akülü tekerlekli sandalyeyi törenle ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Türkiye'nin yaptıklarının tüm dünyaya örnek olmasını isteyen nbsp; Erdoğan, şöyle devam etti:

"Ama maalesef insan haklarından dem vuran, devamlı 'insan hakları' diyen Batı medeniyeti, bugün Suriyeli kardeşlerimizin yanında değil. Türkiye, bu kadar yardım ederken maalesef ne AB ne de BM ne de Amerika, bu işin hakkını vermiyor, devamlı kaçak güreşiyor. Bizim duamız ve ısrarımız dünyanın bu işe sessiz kalmaması. Bu işin bitmesini sağlayamıyorlarsa en azından buradaki insanlık dramına biraz olsun ilaç olmaya çalışmaları."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...