Bundesliga'dan geldi halaya girdi

Bundesliga'dan geldi halaya girdi

SPOR Haberleri

Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta davul zurna ile karşılandı.

A Milli Takım kampı öncesinde tatilini geçirmek için geldiği baba ocağı Bayburt'ta coşku ile karşılanan Çalhanoğlu, Spor Toto 3. Lig takımlarından Bayburt Grup Özel İdare taraftar gruplarından "Kurukafalar"ın lokal açılışını yaptı.

Bayburtlulların sevgi gösterisi ile karşılanan Çalhanoğlu, davul zurna eşliğinde babası ve kardeşi ile birlikte halay çekti. Daha sonra lokalin açılışını yapan Çalhanoğlu, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Çalhanoğlu, beklemediği bir coşku ile karşılandığını belirterek, "Böyle bir karşılama beklemiyordum. Beni çok sevindirdiniz. Hepinize teşekkür ederim. Kurukafalar taraftar grubunu her zaman takip ediyorum. Ben de Bayburtluyum, elimden geleni yapıyorum. İnşallah kimseyi utandırmam. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah güzel günler geçiririz" dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Başkanı Hikmet Şentür ise Hakan Çalhanoğlu'nun dünyada bir marka olduğunu ifade ederek, "Bayburt'un sesini tüm Bayburtlulardan daha fazla duyurduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Kazakistan'daki milli maça da gideceğim ve inşallah kendisinden orada gol seyredeceğiz. Bayburt'ta da tabii ki Kurukafalar, Gadalar gibi taraftar grupları olacak ama özde bir olacağız, ayrılık olmayacak. Birlik beraberlik içinde olacağız. Böyle olursak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur" diye konuştu.

Şentür, konuşmasının ardından Çalhanoğlu'na Bayburt Grup Özel İdare'nin formasını hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...