Hamzaoğlu açıkladı, 'Bilal Kısa...'

Hamzaoğlu açıkladı, 'Bilal Kısa...'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu transfer planlarını anlattı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı idareciler Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak'ın da şampiyonlukta kendileri kadar katkısı olduğunu söyledi.
Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları ve kupa töreninin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunurken, "Hak ettiğimiz bir şampiyonluğun çok güzel bir kutlamasını yaşadık. Hayatımızın en güzel, en mutlu anlarıydı. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Bu şampiyonlukta herkesin payı olduğunu aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, şöyle konuştu:
"Bizlere yardımcı olan Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ağabeyin en az bizler kadar, belki bizlerden fazla emekleri var. Çünkü o dönemde büyük bir cesaret örneği gösterip beni göreve getirdiler. Her yöneticinin yapacağı iş değildi. Ben onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Kupayla beraber onları sahaya alalım diye geldik ama bulamadık, dışarı çıkmışlar. İnşallah yarın hep beraber kupayla birlikte kutlarız. Bu akşam biraz gaflete düştük, onları unuttuk biraz. Onlara da o hakkı vermek lazım."
Programın akışı nedeniyle sıkıntı olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Biz onları sahaya alacaktık. Çünkü gece gündüz birlikte çalıştık. Çok emek verdiler. Onların da orada olması lazımdı. Coşkuya kaptırdık kendimizi. Bu konuda kızacaksınız ama bir özür daha dileyeceğim. Benim unutmamam lazımdı. Yol arkadaşlığı, kader arkadaşlığı yaptık. İnşallah kırılmamışlardır" ifadelerini kullandı.
- Sözleşme konusu
Hamza Hamzaoğlu, kulüple yapacağı yeni sözleşmenin süresiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, şu yanıtı verdi:
"Sözleşme ile ilgili en ufak bir şey düşünmedim. Çünkü burası bizim kulübümüz. Biz göreve her zaman hazırız. O yüzden hiç düşünmedim. Önümüzde kupa maçı var. İnşallah kupayı da alıp, iki kupayla bu seneyi kapatmak istiyoruz. Oyuncularımız da bu inançta. Herkes hazır, bütün oyuncularımız oynamak için hazır. Ondan sonra önümüzdeki yıl ile ilgili düşündüklerimizi, planladıklarımızı masaya serer, yol haritamızı belirleriz."
Muslera'nın kupa finalinde oynayamayacak olması hakkında sarı-kırmızılı teknik adam, "Uruguay Futbol Federasyonu ile yazıştık ama ret cevabı geldik. Birkaç kez yazıştık hem de. Muslera kendisi de hocalarını aradı ama çok önemli bir turnuvaya hazırlanıyorlar diye izin vermediler. Bizim için Muslera çok önemli bir oyuncumuz ama ben öbür kalecilerimize de güveniyorum. Bizim için sorun olmaz" şeklinde görüş belirtti.
Hamza Hamzaoğlu, transferde adı geçen Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa ilgili olarak da, "Bilal Kısa'nın kontratı bu sene bitti. Tabii ki düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Oturup konuşacağız, değerlendireceğiz. Henüz hiç kimseyle görüşme yapmadık. Kadromuzda görürsek seviniriz. İyi bir oyuncu ve bize katkı sağlayacağına inanıyorum. Konuşacağız daha" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...