Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alanya'da kaçak göçmen operasyonu

/ Kaynak: AA
Alanya'da kaçak göçmen operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya'nın Alanya ilçesi açıklarında tekneyle Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan, büyük çoğunluğu Suriyeli 174 kaçak yakalandı.

Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri, Alanya'nın 50 mil açıklarında devriye görevi yaptığı sırada, şüphe üzerine Open Sea adlı tekneyi durdurdu. Gemiye çıkan ekipler, aralarında bir Fransız'ın da bulunduğu 174 kişiyi yakaladı.

Ekipler, yolcuların bir kısmını tur teknesiyle karaya çıkarılırken, bir kısmı da Alanya Limanı'na demirleyen Open Sea'den indirerek Sahil Güvenlik Komutanlığına götürdü. Geminin 3 kişilik mürettebatı gözaltına alınırken, yasa dışı yollarla ülkeyi terk etmek isteyen bir Fransız yolcu hakkında da yasal işlem yapıldı.

Gemiyle, başta İtalya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerine gitmeye çalışan kaçaklar, ifadelerinin ardından otobüslerle Mersin'e gönderilecek.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...