Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

M'Bia imza için Türkiye'ye geldi

M'Bia imza için Türkiye'ye geldi

SPOR Haberleri

Trabzonspor transfer sezonunu yine bombayla açtı. Bordo-Mavililer, Sevilla'nın yıldızı M'Bia'yı menajeriyle birlikte özel uçakla Trabzon'a getirdi

Sevilla'nın 29 yaşındaki yıldızı M'Bia'yı nbsp;Trabzon'a getiren Trabzonspor'da yeni sportif direktör Süleyman Hurma, çok önemli bir oyuncu transfer ettiklerini ve Mbia'nın Bordo-Mavililer'e şampiyonluk hedefi doğrultusunda büyük bir katkı yapabileceğini söyledi. Bugün Akyazı Projesi'ni de gezecek olan dünyaca ünlü yıldız ardından Trabzon'dan ayrılacak ve kamp tarihine kadar tatiline devam edecek.


Yıllık 2.5 milyon Euro
Kariyerinde daha önce Marsilya ve QPR'da forma giyen Mbia, asıl mevkisi ön libero olmasına rağmen stoperde de görev yapan tam bir joker oyuncu. Ersun Yanal'ın sisteminde çok önemli bir yeri bulunan Kamerunlu'ya bonservisi olmadığı için bir imza parasının ödeneceği, ayrıca yıllık 2.5 milyon Euro garanti içeren bir mukavelenin sunulacağı öğrenildi.
M'Bia imza için Türkiye'ye geldi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...