Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Costa için İspanya iddiası

Costa için İspanya iddiası

SPOR Haberleri

Chelsea forması giyen ve Premier Lig'de 20 gole imza atan Costa'nın eski takımı Atletico Madrid'e dönmek istediğini öne sürüldü.

İspanyol Marca Gazetesi, Diego Costa haberiyle yankı uyandırdı. Gazeteye göre; Costa, Atletico Madrid'e dönmek istiyor.İspanyol Marca Gazetesi, Diego Costa ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Gazete, geride bıraktığımız sezon Chelsea forması giyen ve Premier Lig'de 20 gole imza atan Costa'nın eski takımı Atletico Madrid'e dönmek istediğini öne sürdü.


Diego Costa'nın İngiltere'ye alışmakta zorluk çektiğini belirten Marca, Costa'nın dil sorunu ve yemek alışkanlıklarına uyum sağlayamaması nedeniyle yıllık ücretinde büyük bir kesintiyi göze alarak Madrid'e dönmeyi düşündüğünü yazdı.Marca Gazetesi, kariyerinin en başarılı dönemini Atletico Madrid'de yaşayan Diego Costa'nın teknik direktör Diego Simeone ile de iletişime geçtiğini vurguladı.Gazete, Diego Costa'nın ayrılma düşüncesine karşın; bu transferin gerçekleşme ihtimalinin pek mümkün olmadığı değerlendirmesinde bulundu.


ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...