Fenerbahçe'de transfer sezonu hareketli geçecek

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de transfer sezonu hareketli geçecek

SPOR Haberleri  / AA

Teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler, 2015-2016 sezonuna yeni bir yapılanmayla girecek.

nbsp;Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda şampiyonluk hedefine ulaşamayan Fenerbahçe, 2015-2016 sezonuna takımda yeni bir yapılanmayla girecek.Teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran sarı-lacivertli kulübün önceliği yeni bir teknik direktör. Sportif direktörlük görevine İtalyan Giuliano Terraneo'yu getiren yönetimin, takımın başına geçecek yeni teknik adamı yakın zamanda açıklaması bekleniyor.


Kuyt, sarı-lacivertli forma altında geçirdiği 3 sezonun ardından ülkesine dönerken, kaleci Mert Günok, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin ve Pierre Webo'nun sözleşmeleri sona erdi. Kulüp, bu futbolcularla devam edip etmeyeceğine kısa süre içinde karar verecek.Bir önceki dönemde genel sekreter ve basın sözcülüğü görevi yapan yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu, kongre sonrası yaptığı açıklamada yaklaşık 8 futbolcu transferi yapmaları gerektiğini vurgulamıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...