Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dışişleri Bakanlığı'ndan o saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı'ndan o saldırıya kınama

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Samarra kentinde bomba yüklü tankla düzenlenen intihar saldırısını şiddetle kınadı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Samarra şehrinde bir polis merkezini hedef alan, 40'tan fazla güvenlik mensubunun hayatını kaybetmesine ve onlarca kişinin yaralanmasına yol açan terör saldırısının şiddetle kınandığı" belirtildi.
Açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifa dileğinde bulunuldu.
45 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 33 KİŞİ YARALANDI
Bakanlık ayrıca "Türkiye'nin bugüne kadar olduğu gibi terörle mücadele alanında dost ve kardeş Irak ile dayanışma içinde olmayı sürdüreceğini" bildirdi.
Samarra'nın batısındaki Es-Sirsar bölgesinde bir silah deposunu hedef alan saldırıda 45 kişi hayatını kaybetmiş, 33 kişi yaralanmıştı. Ölenlerin ve yaralananların, aralarında yüksek rütbelilerin de bulunduğu emniyet görevlileri olduğu açıklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...