Stoch'dan mesaj var

Stoch'dan mesaj var

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin bu sezon Al-Ain kulübüne kiralık gönderdiği Miroslav Stoch'dan Fenerbahçe'ye mesaj geldi.

Bu sezon kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Ain kulübünde forma giyen Miroslav Stoch'un Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Kendisine ait internet sitesinden açıklamalarda bulunan Slovak oyuncu, "Al- Ain'e bir hedef doğrultusunda gelmiştim. Gelirken kupa almak istiyordum. Şampiyon olduk ve amacıma ulaştım, bireysel olarak da kendimi geliştirdim. Burada sık forma giydim ve ritim buldum. İyi maçlar çıkardım, bir çok gol attım, gol pasları verdim. Bu sezon beni tam anlamıyla tatmin etti" diye konuştu.


Fenerbahçe'den kiralık giderken başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı konuşmaları da anlatan 25 yaşındaki oyuncu, "Şimdi ikinci kez fenerbahçe'de forma giymek istiyorum. Al-Ain'e gitmeden önce başkan beni takip edeceğini, her şeyin benim yapacaklarıma bağlı olduğunu söylemişti. Bu sözler beni motive etti. Hep aklımın bir köşesinde tuttum" dedi.


Fenerbahçe'ye geri dönmek istediğini vurgulayan Stoch, "2018'e dek kulübümle kontratım var. Son iki yılımı İstanbul dışında geçirmiş olsam da taraftarımız beni hala hatırında tuttuğunu, gönderdikleri mesajlarla gösteriyor. Bu harika bir duygu. Türkiye'de taraftarların oluşturduğu atmosfer benzersiz. Bazen yattığımda tribünleri düşlüyorum ve şimdi oraya çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...