Şenol Güneş'ten futbolcularına: Tarih yazın!

Şenol Güneş'ten futbolcularına: Tarih yazın!

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularına, "F.Bahçe'yi Kadıköy'de nasıl yendiyseniz, G.Saray karşısında da öyle kazanacaksınız. Şampiyonlar unutulmaz" dedi

Avrupa kupalarına katılmak yolunda son sınavını yarın Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde G.Saray'a karşı verecek olan Bursaspor'da Şenol Güneş takımı için yoğun mesai harcıyor. Bugüne kadar birçok zafer yaşamış tecrübeli teknik adamın oyuncularını motive etmek için "Son şansınız var. Kadıköy'de nasıl kazandıysanız, Galatasaray'ı da öyle yeneceksiniz. Tarih yazmak sizin elinizde. Çıkıp ve en iyi futbolunuzu oynayacaksınız" dediği öğrenildi. Tarihin şampiyonları unutmadığına vurgu yapan Güneş, "30 yıl sonra da hatırlanmak istiyorsanız o maçı kazanın. Bursaspor kaç yıl önce bu kupayı kazandı biliyor musunuz? Ama o kupayı havaya kaldıran oyuncular hala kahramanlar. Çünkü şampiyonlar unutulmaz. Şimdi aynı fırsat sizin de ayağınıza geldi. Bunu iyi değerlendirin" sözlerini kullandı.
Stoperde kim oynar?
Öte yandan Bursaspor'da stoper sıkıntısı yaşanıyor. Konya maçında gördüğü kırmızı kartla kupa finalinde Serdar Aziz'in forma giyemeyecek olması, Civelli'nin de sakatlığının geçmemesi Şenol Güneş'i düşündürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı hem Civelli sakatlandığında, hem de Serdar Aziz kırmızı kart gördüğünde Ertuğrul Ersoy'a görev vermiş ve genç stoper her iki maçta da başarılı performans sergilemişti. nbsp;Şamil Cinaz bu bölgedeki alternatiflerinden biri olurken, Süheyl Çetin ve Ozan Tufan da kupa finalinde stoper oynayabilecek diğer adaylar olarak gözüküyor. Şenol Güneş'in finalde hangi stoper ikilisine görev vereceği ise merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...