Fenerbahçe'den Campell hamlesi!

Fenerbahçe'den Campell hamlesi!

SPOR Haberleri

Forvet hattında önemli değişikliklere hazırlanan F.Bahçe, Fernandao'nun yanı sıra sezonu Villareal'de geçiren Arsenal'in 23 yaşındaki golcüsüyle flörtte

Emenike'yi satış listesine koyan Webo'yla Sow'un durumlarını masaya yatıran Fenerbahçe yeni golcüler için seri hamleler yapıyor. Bursaspor formasıyla 22 gol atarak sezonu gol kralı olarak tamamlayan Fernandao'yla el sıkışan sarı-lacivertliler, şimdi de Joel Campell'ın peşine düştü. Geçen sezon Villarreal'de kiralık olarak La Liga tecrübesi kazanan golcü için Arsenal'in 10 milyon avroluk bonservis talebini değerlendiren yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe rakamı aşağı çekmek istese de Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in 23 yaşındaki yıldızla sözleşme uzatma arzusu işleri zora sokuyor. Buna rağmen Campell'ın sarı-lacivertli takıma gelme arzusu Fenerbahçe'nin umudunu arttırıyor.
Bu sezon düşüşe geçti
Campell'la ilgili girişimleri doğrulayan yönetici Mahmut Uslu, "Arsenal sözleşme uzatmayı planlıyor, bonservisi için de 10 milyon avro istiyor. Gelişmeleri takip ediyoruz" derken kiralık seçeneğini de değerlendirdiklerini belirtti. 2011'de Arsenal'e transfer olan Campell, Lorient, Real Betis, Olimpiakos ve son olarak da Villarreal'e kiralandı. En iyi performansını 2013-14'te Olimpiakos forması altında sergileyen Kosta Rikalı 32 maçta 8 gol kaydetmiş, çıkışını 2014 Dünya Kupası'nda da sürdürerek dikkatleri üzerine çekmişti. Buna rağmen Arsenal'de kalıcı olmayı başaramayan Campell, bu sezon görev aldığı Villarreal'de de ancak 16 maçta görev alırken sadece 1 gol atabildi. F.Bahçe'nin Avrupa'da boy gösterecek olmasının Campell'ın tercihinde önemli bir avantaj sağlaması bekleniyor.
Mehmet Emin ULUÇ nbsp;

FERNANDAO EV BAKIYOR
Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Fernandao, İstanbul'da ev bakmaya başladı. Eşiyle birlikte İstanbul'a gelen sambacının, özellikle boğaz manzaralı bir konut arayışında olduğu belirtildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...