Erdoğan, 'Belgeler elimizde'

Erdoğan, 'Belgeler elimizde'

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Ülkemizde maalesef iki parti var bir tanesi siyasi Türkçülük diğeri de siyasi Kürtçülük yapıyor. Bunlara sandıkta ders verin.

"PARALEL YAPININ BAŞI ÜST AKIL İSTİYOR DİYE ABD'DE"

Bu vatan üzerinde operasyon yapmak isteyenler karşılarında bizi, silahlı kuvvetlerimizi, emniyet teşkilatımızı ve hepsinden öte bu milleti bulurlar. Paralel yapının başı üst akıl istediği için ABD'de bulunuyor.

"BAYIRBUCAK'TAKİ TÜRK KARDEŞLERİM..."
nbsp;
Bu milleti asla böldürmeyiz, bu bayrağı asla yere düşürmeyiz. Devletimizi parçalamaya çalışanlara asla müsade etmeyiz. Aksi takdirde şehitlerimizin bize bıraktıkları emanete ihanet etmiş oluruz. Bu ülkede Türkmen kardeşlerimize yardım götüren tırları durdurdular. Biz bu hainlerin peşine düştük.Türkmen kardeşlerimiz teşekkür ediyor. Bizi yalnız bırakmadınız diyorlar, Bayırbucak Türkmenleri siz bizi yalnız bıraksaydınız bizim halimiz nice olurdu diyorlar.
nbsp;
"MHP LİDERİ; ESED'İN, PARALELİN, KANDİL'İN MİLLİYETÇİSİ"
nbsp;
Suriye Türkmen Meclisi'nin eski başkanı diyor ki Türkiye yardım etmeseydi 30 bin değil 1 milyon şehit verirdik diyor. MHP çıkmış paralel yapının bu olayından bizi suçluyor. Sözde milliyetçi, Kandil'in, Esed'in, paralelin milliyetçisi. Türk milliyetçisi olana kadar bu millet sana itibar etmeyecek.
nbsp;
"ELİ KANLI ESED İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR"
nbsp;
Kılıçdaroğlu da aynı şeyleri söylüyor. Gizli gizli yardım götürüyormuşuz. CHP'nin Genel Başkanı da Esed'in, Kandil'in ağzından konuşuyor. Bunlar eli kanlı Esed ile fotoğraf çektiriyor. Ey kılıçdaroğlu bu milletin savunucusu olmadan bu millet itibar etmeyecek. Kılıçdaroğlu Et ve Balık Kurumunun ismini et ve süt kurumu yapacağını söylüyor. Bu kurumun ismi 2013'te benim başbakanlığım döneminde zaten Et ve Süt kurumu oldu.

"İSPATLARSA GÖREVİ BIRAKIRIM"
nbsp;
Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın klozetlerinin altın kaplama olduğunu söylüyor. Gelsin baksın böyle birşey varsa ben cumhurbaşkanlığını bırakırım.

"KÜRTÇE MEAL DAĞITILMASINDAN RAHATSIZ OLDULAR"
nbsp;
Bir yanda 2023 hedefleri var diye yola çıkan bir heyet, öteki tarafta klozet diyen, Diyanet İşleri Başkanlığı ile uğraşan bir muhalefet var. Benim dindar Kürt kardeşlerim bunların arkasından gidemez, gitmemeli. Kürtçe meal dağıtılmasından rahatsız oldular.

"BUNDAN SONRA DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ..."
nbsp;
Papa bütün seyahatlerine uçakla gidiyor. Bizim Diyanet İşleri Başkanı'mızda bundan sonra yurtdışı seyahatlerine ay yıldızlı uçağımızla gidecek. Diyanet İşleri Başkanı'nın arabası hakkında konuşanların çocuklarının altında yarış arabaları var, son model arabalara biniyorlar.

"ARTIK HAKİM VE SAVCILARDA GÖREV BAŞINDA BAŞÖRTÜSÜ TAKABİLECEK"

Artık düz liselerde de başörtülü olarak eğitime devam edilebilecek. Hakim ve savcılar da görevleri başında başörtüsü takabilecek. Biz HDP ve teör örgütüne rağmen Şırnak'ta, Hakkari'de, Muş'ta, Ağrı'da havalimanlarını bitirdik. Çünkü biz size efendi değil, hizmetkar olmaya geldik.

SİYASETÇİ BU DENLİ YALANCI OLUR MU?

Kılıçdaroğlu dün buradaydı. Naptınız gönderdiniz dimi? Et ve Balık Kurumu'nu, Et ve Süt Kurumu yapacağım diyor. Zaten benim başbakanlığım döneminde Et ve Süt Kurumu oldu. Siyasetçi bu denli yalancı olur mu? Bunun yanlışlarını düzeltmekten bıktım. Yaşadığı ülkeye bu kadar yabancı bir adama bu ülke teslim edilir mi?

Bunlar dağda zürdüştlük eğitimi veriyor. Belgeler elimizde. Bunların ne İslam'la ne de dinle alakası yok.

Zaten bu (Kemal Kılıçdaroğlu) CHP'nin başına gelirken de yalan söyledi. Biliyorsunuz Sayın Baykal'ı gitti ziyaret etti, gazeteciler sordu, 'aday olacak mısın' diye, 'olmayacağım' dedi. Hemen ertesi gün aday oldu. İnanın bunun yalanlarını düzeltmekten biz bıktık. Bu, kaset genel başkanıdır. Hadi yapmayacağın şeyleri söylüyorsun, onu anladık ama yapılmış olan, yapılmakta olan işleri niye inkar edip 'ben yapacağım' diye ortaya çıkıyorsun. Ziya Paşa'nın güzel bir ifadesi var, 'sen herkesi kör, alemi sersem mi sanırsın.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...