Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kılıçdaroğlu kar gibi eridi'

/ Kaynak: İHA
'Kılıçdaroğlu kar gibi eridi'

Politika Haberleri  / İHA

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'tan Kılıçdaroğlu'na sert eleştiriler.

nbsp;Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) eleştirdi. CHP'nin projelerini çaldığını söyleyen Baş, "Projelerimi aşıraran Kılıçdaroğlu bunu kapitalist sistemin adamı olan Derviş'le hayata geçireceğini belirmekle çok komik bir duruma düştü. Bu projeler ancak ve ancak benim imzamı taşıyan ve Rusya başta olmak üzere bir çok ülkeyi ekonomik darboğazdan kurtaran Milli Ekonomi Modeli ile hayata geçer" diye konuştu.

Atatürk'ün partisi olduğunu söyleyen CHP'nin madenlere sahip çıkmadığını belirten Baş, "Biz projelerimizin kaynağını açıklarken yer altı madenlerimizin yabancı şirketlerden alıp milletimizin hizmetine sunacağımızı söyledik. Bu bağlamda madenlerimizle ilgili güya Atatürk'ün partisiyim diye geçinen CHP'den 1 kelime dahi ses çıkmadı. Bu madenler milletimizin malıdır. Neden Kılıçdaroğlu bu madenlerin yabancılara peşkeş çekilmesine hiç ses çıkarmıyor. Burası da düşündürücüdür.

Zaten Kılıçdaroğlu 'Derviş'i ekonominin başına geçireceğim' demekle yol haritasını çizmiştir. Atatürk'ü milletimize dinsiz diye tanıtan ve projelerimi aşıran CHP hiç zaman muvaffak olmayacaktır" şeklinde konuştu.
"MHP de CHP'den farklı değil" diyen Baş konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bahçeli'nin de ağzından bir gün olsun yer altı madenlerimizi milletimin hizmetine sunacağız" sözü çıktı mı? Çıkmadı. Bunların emir aldığı yer aynıdır. Milletimize kol kanat gerecek olan, huzur içinde, yüksek hayat standardında yaşatacak tek parti biziz. Ben dediklerimi yapacağım. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Millete sahip çıkacak olan tek parti Bağımsız Türkiye Partisi ve Haydar Hoca'nızdır"
nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...