Genelkurmay: O belgeleri geçen yıl gönderdik

/ Kaynak: AA
Genelkurmay: O belgeleri geçen yıl gönderdik

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 28 Şubat soruşturması ile ilgili talep yazısına, Genelkurmay tarafından 18 Ağustos 2014'te cevap verildiği bildirildi.

Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrulgazi Özkürkçü, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 28 Şubat soruşturması ile ilgili talep yazısına, Genelkurmay Başkanlığı'nca 18 Ağustos 2014'te cevap verildiğini bildirdi.

Özkürkçü, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Haber üzerine, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Genelkurmay Adli Müşaviri tarafından teyiden tekrar aranarak yazının akıbeti sorulmuş ve Savcılık, Genelkurmay Başkanlığınca 18 Ağustos 2014 tarihinde yazılan belgenin kendilerine anılan tarihte ulaştığını beyan etmiş ve konu ile ilgili bilgilerinin olduğunu söyleyerek, haberin Genelkurmay ile ilgili bölümünün gerçeği yansıtmadığını ifade etmiştir."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...