Başbakan Davutoğlu Bağcılar'da konuştu

Başbakan Davutoğlu Bağcılar'da konuştu

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sabah saatlerinde başladığı miting maratonunu Bağcılar'da noktaladı.

Saat 21.00'de başlaması planlanan miting 2 saat geç başladığı için, Davutoğlu, sözlerine, "Bizi aşkla, bizi sevdayla bekleyen Bağcılar, sana selam olsun. hakkınızı helal edin, sizi beklettik" diye seslendi. Başbakan, "Bugün burasını terk etmediğiniz gibi, 7 Haziran'da da sandığı terk etmeyeceksiniz, değil mi? Sizler adamsınız, adam gibi adamsınız" dedi.
Türkiye'nin Cumhuriyet dönemindeki en büyük hamleleri son 12-13 yılda yaptığını belirten Davutoğlu, "Milli irade emanetini hiç terk ettik mi? Bize muhtıra verdiler, partimizi kapatmak istediler. Şimdi ise şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri kendi tankımızla vatan nöbetinde" dedi. Türkiye'de vesayet rejiminin son bulduğunu belirten Davutoğlu, "Şimdi paralel çeteler çıktı, onlar vesayet istiyor" diye konuştu. Bağcılar'dan 5 metro hattının geçtiğini vurgulayan Davutoğlu, "Bağcılar gönülleri de birbirine bağlıyor. Ne hizmet istiyorsanız, hepsi sizin emrinizde olacak" dedi. nbsp;
Başbakan Davutoğlu, "Rahmetli Menderes'in önünü kestiler, Erbakan hocamızın önünü kestiler, Özal'ın önünü kestiler. Ama AK Parti'nin önünü, Recep Tayyip Erdoğan'ın, bizim önümüzü kesemediler, kesemeyecekler. Çünkü Türkiye ancak demokrasiyle yükselir" dedi. "Üçü birden gelse, bizi 1 santim oynatabilir mi? Üç değil 33 olsalar, bir sonuç değişir mi?" diyen Davutoğlu, "7 Haziran'da destan yazıyor muyuz?" diye sordu. Davutoğlu, "Biz bir milletiz, bir devletiz, tek vatanız diyeceğiz, tek bayrağız diyeceğiz. Bizi millet olarak hiç kimse bozamaz. Bayrağımıza kimse alternatif çıkaramaz. Vatanımızı kimse bölemez" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...