Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sportif Direktör Terraneo, Londra pazarını araştırıyor

Sportif Direktör Terraneo, Londra pazarını araştırıyor

SPOR Haberleri

İngiltere'de transfer görüşmelerinde bulunan Guiliano Terraneo, Arsene Wenger'le pazarlık masasına oturdu.

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda Sportif Direktörü Guiliano Terraneo işe fırtına gibi giriş yaptı. Bir yandan takımdaki oyunlar konusunda yönetime rapor sunan İtalyan, öte yandan da Avrupa'da transfer çalışmalarını yürütüyor. Joel Campell transferi için Londra'da Arsene Wenger'le bir araya gelen Terraneo, beklemediği bir teklifle karşılaştı. Arsenal'le 1 yıllık daha sözleşmesi olan Kosta Rikalı golcünün gelecek planları arasında yer aldığını belirten Wenger, Campell'ı ancak kiralık olarak Fenerbahçe'ye verebileceklerini belirtirken, Terraneo'ya bir teknik direktör önerisinde bulundu. Fransız hoca, Fenerbahçe'ye Manchester City'nin rezerv takımını çalıştıran vatandaşı Patrick Viera'yı göreve getirmesinin iyi olacağını söyledi.
Aykut Kocaman iddiası
Wenger'in beklenmedik önerisine uyan Terraneo, Viera'yla bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantının olumlu geçtiği, ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin takımı tecrübeli bir isme emanet etmek istemesi nedeniyle anlaşma olmadığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin öncelikli hedefinin Unai Emery olduğu belirtildi. Henüz 43 yaşında olmasına rağmen son derece tecrübeli olan Emery'nin alternatifi ise Terraneo'nun vatandaşı Luciano Spalletti. Aziz Yıldırım'ın daha önceki yıllarda da göreve getirmeyi düşündüğü İtalyan çalıştırıcı an itibarıyla Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü'ne en yakın isim olarak görünüyor. Bu arada ortaya ilginç bir iddia da atıldı. Ali Yıldırım'ın yeniden gündeme gelmesi Aykut Kocaman isminin de yeniden Fenerbahçe'yle anılmasına neden olmuş durumda. Ancak bu ihtimal pek mümkün görünmüyor.
M. Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...