Gelin adayının feryadı Türkiye'yi ağlattı!

Gelin adayının feryadı Türkiye'yi ağlattı!

MAGAZİN Haberleri

Evlilik programında gelin adayı, kendisini isteyen damat adayıyla anlaşamayınca, geçmişte yaşadığı acı hatıraları gözyaşları içinde anlattı.

Gerek stüdyodakileri, gerekse ekran başındaki izleyicileri gözyaşlarına boğan gelin adayı Nesrin; "Benim zaten canım yanıyor. 16 senedir canımdan bezmişim. 2 yaşında annesiz kaldım, 14 yaşında babam bizi bırakıp gitti. Babamı da çok seviyorum, bir şey diyemiyorum annesini bakmak için bizi bırakıp gitti ne yapsın? Evleneyim dedim, bir ailem olsun dedim. Olmadı, burnumdan geldi. Daha çok canım yandı. Öyle bir an geldi ki, açlıktan çocuğum ağlıyordu. Kimden yardım istediysem, daha çok çukura ittiler. Ben şu yaşıma gelebildiysem Allah'ım beni koruduğu için geldim. Benim canımı yakmasınlar artık ne olur. Yaşadıklarımı anlatsam aklınız almaz. Ben artık sadece insan muamelesi görmek istiyorum" dedi.
##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...