Diri diri çöp kamyonuna attılar

Diri diri çöp kamyonuna attılar

DÜNYA Haberleri

Brezilya'da yaralı sokak köpeğini diri diri çöp kamyonuna atarak onun preslenerek ölmesine yol açan çöpçü, işten atıldı.

Görgü şahitlerine göre Jadson James Franca isimli çöpçü, Presidente Figueiredo'da köpeği önce tartakladı, sonra iple bağlayarak sürükleyip kamyona attı. Diğer çöpçülerin de arka ayakları kırık olan köpeğe yapılan vahşete seyirci kaldıkları görüldü. Olayın mahalli bir gazetede yayımlanan fotoğrafları insanları şoke etti, belediyeye büyük tepkiler geldi. Presidente Figueiredo Belediye Başkanı Neilson da Cruz, çöpçünün işten atıldığını, bağlı olduğu temizlik firmasına da para cezası vereceklerini açıkladı. Hayvanlara eziyet etmekten yargılanan ve kefaletle serbest bırakılan Franca ise, "Hayvan acı çekiyordu. Onu acılarından kurtarmak istedim" diyerek kendisini savunmaya çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...