Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye mi dönüyor?

Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye mi dönüyor?

SPOR Haberleri

Yönetici Ali Yıldırım'ın dün Aykut Kocaman'la Kalamış'ta 2.5 saat görüşmesi Kocaman'ın 'Fenerbahçe'ye dönüyor' iddialarını güçlendirdi.

İsmail Kartal'ın görevini bırakmasının ardından Avrupa'nın dört bir yanında teknik direktör arayışlarını sürdüren F.Bahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dargın olduğu ağabeyi ile seçim öncesinde barışıp, yönetim kurula giren ve futbol şubesinin başına getirilen Ali Yıldırım, çok iyi dostu F.Bahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman'la 2.5 saatlik bir görüşme yaptı. Şu an Torku Konya'nın başında olan Kocaman'la, eski mesai arkadaşı Yıldırım arasında Kalamış Divan'da gerçekleştirilen bu toplantı 'Aykut Hoca, F.Bahçe'ye dönüyor' iddialarını güçlendirdi.
nbsp;Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye mi dönüyor?
Geçen hafta göreve başlayan İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun takımın başına yabancı bir hoca getirmesine kesin gözüyle bakılsa da, adayların bitmek tükenmek bilmez istekleri ve Fenerbahçe'nin iç dinamiklerini tanımamaları sebebiyle yönetim kurulunda Aykut Kocaman'ın ismi ciddi şekilde gündeme gelmişti.
nbsp;
Alex de Souza'nın takımdan gönderilmesinin ardından başkan Aziz Yıldırım'la fikir ayrılıkları yaşadıkları için Ali Yıldırım'la birlikte görevini bırakan Aykut Hoca, pazar günkü kongrede oy kullandıktan sonra asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile de koyu bir sohbete gerçekleştirmişti. nbsp;


Kaynak : Gazetevatan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...