Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşler'den Bahçeli'ye TIR tepkisi

/ Kaynak: İHA
İşler'den Bahçeli'ye TIR tepkisi

Politika Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Suriye Türkmenlerine yardım götüren TIR'larla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterDİ.

nbsp;İşler, memleketi Kızılcahamam'da esnaf ziyaretlerinde bulunurken gazetecilere açıklama yaptı. İşler, bir gazetecinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını sorması üzerine "Adana'da durdurulan MİT tırlarının Suriye'li Bayır Bucak Türkmenlerine yardım götüren tırlar olduğunu defalarca açıkladık. Suriye'li Türkmenler de yaptıkları açıklamalarda Türkiye'nin yardımlarına teşekkür ettiler. Biz Türkiye olarak dünyanın neresinde olursa olsun soydaş ve akrabalarımıza sahip çıkıyoruz. Bundan sonra da çıkmaya devam edeceğiz. Suriye'de savaş devam ederken, Bayır Bucak Türkmenleri sahipsiz bırakmamızı kimse beklememelidir. Türkiye artık eski Türkiye değildir" cevabını verdi.

NASIL MİLLİYETÇİLİK BU?
Bahçeli'nin Türkmenlere yardım yapılmasını eleştirmesine tepki gösteren İşler, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin zihniyetini milletimiz anlamıyor. Partisinin adında milliyetçi ifadesi bulunuyor. Adında milliyetçilik olan bir partinin genel başkanı Türkmenlere yapılan yardımdan neden rahatsızlık duyar? Bahçeli'nin rotasının şaştığı görülüyor. Nasıl milliyetçilik bu? Bahçeli, milliyetçilik naraları atarken, Suriyeli Türkmenlere yardım yapılmasına tepki göstererek sözde milliyetçi olduğunu gösteriyor. Bahçeli'ye soruyorum. Bayır Bucak Türkmenlerini yalnız mı bıraksaydık? Bahçeli bu açıklamaları ile merhum Alpaslan Türkeş ile merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattı" ifadesini kullandı.

GAFÇI KILIÇDAROĞLU
İşler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Et ve Süt Kurumu' kuracaklarına ilişkin açıklama yaptığını hatırlatarak, "Kılıçdaroğlu'nu birilerini uyarması gerekir. Çünkü 2013 yılında Resmi Gazete'de yayınlanan karar ile Et Balık Kurumu'nun adını biz Et ve Süt Kurumu olarak değiştirdik. Kılıçdaroğlu'na günaydın demek lazım. Kılıçdaroğlu gaflarına bir yenisini daha ekledi. Gafları ile tarihe geçti. Çarklarını da unutmamak gerekir" dedi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...