Kupa finalinde formalar belli oldu

/ Kaynak: İHA
Kupa finalinde formalar belli oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Ziraat Türkiye Kupası Final müsabakasında Bursaspor beyaz-mavi, Galatasaray ise sarı-kırmızı formasıyla mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde bugün Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçın eş güdüm toplantısı yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcileri Hakkı Özgenel, Bülent Tırnaksız, Olcay Münazımoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya yeşil-beyazlı kulüp adına genel müdür İsmail Özdemir katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin de yer aldığı toplantıda Bursaspor'un müsabakaya beyaz-mazi forma, beyaz şort, kalecinin ise mavi şortuyla çıkması kararlaştırıldı. Galatasaray ise sarı-kırmızı çubuklu forma ile sahada olacak. nbsp;Bursa Atatürk Stadyumu'nun kapıları seyirci girişine 17.30'da açılacak. Maç saatinde Bursa'da hava durumunun 18 derece ve yağmurlu olması bekleniyor. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği final saat 20.30'da başlayacak. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...