"Eski ABD Başkanı eşcinsel" iddiası

- Güncelleme:
"Eski ABD Başkanı eşcinsel" iddiası

Dünya Haberleri

Eski ABD Devlet Başkanı Richard Nixon hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Hakkında yazılan bir kitapta, Nixon'un bir mafya mensubuyla eşcinsel ilişki içinde olduğu iddia edildi.

İddia, Nixon'un başkanlıktan istifa etmesine yol açan Watergate skandalını bile bastıracak cinsten. Nixon, muhalefeti dinlettiği Watergate skandalı sonrasında başkanlıktan istifa ederken bu konuda Amerikan tarihinde ilk ve tek örnek durumunda. nbsp;Nixon, tüm Amerikan başkanları arasında en güvenilmez ve en karanlığı olarak görülüyor. Şimdi bu kötü geçmişe bir de eşcinsellik suçlaması eklendi. Nixon döneminde muhabirlik yapan Don Fulsom tarafından yazılan biyografi kitabında 37. ABD başkanının ciddi bir alkol problemi olduğu, karısını dövdüğü, mafyayla ilişkilerinin olduğu ve mafya bağlantılı Charles 'Bebe' Rebozo ile eşcinsel ilişki içinde olduğu iddia ediliyor. "Nixon'ın En Karanlık Sırları" isimli kitap gelecek ay yayımlanacak. 1972'de başkan seçilen Nixon, 1974'de Watergate skandalının patlak vernmesiyle istifa etti, 1994'te 81 yaşında öldü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...