Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan Demirtaş'a yüklendi!

Erdoğan Demirtaş'a yüklendi!

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PTT Kavşağı'nda Bingöllülere hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

1982 anayasa referandumunda en yüksek hayır oyu veren Bingöl tarih yazmıştır. 2010 referandumunda da en yüksek evet oyunu vererek bir kez daha tarih yazmıştı.

"HERKES HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYORDU"

Bu millletin hafızası millete karşı hiçbir zulmü unutmaz. Sultanahmet Camii'nde Allah u Ekber, nbsp; Allah u Ekber derken herkes hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Ezan-ı Muhammedi'yle yeniden kavuşmak milletimizi bu kdar mesut etmişti.Bu ülkede 1932'den sonra dünyaya gelenler minarelerden sadece 'Tanrı uludur' sözünü duydular. Rahmetli Menderes'ten sonra ezan aslıyla okundu.

"MENDERES'İ İFTİRALARLA MAHKEME ÖNÜNE ÇIKARMIŞLARDI"

Dün Menderes'i iftiralarla mahkeme önüne çıkarmışlardı. Bugün benzer bir oyunu 'Altın klozet kapağı' gibi bahanelerle bizim için yapmaya çalışıyorlar hemen cevabını verdik.

"PENSİLVANYA'DAKİ BAŞÖRTÜSÜ İÇİN DEMİŞTİ Kİ..."
nbsp;
28 Şubat'ta başörtüsü sorunu yaşandığında Pensilvanya'daki başörtüsü için furuattır dedi. Bunların birbirinden farkı yok. Bizim tek Kabe'miz var, o da Mekke'de. Bunu benim Kürt kardeşim de, Zaza kardeşim de bilir. Pazar günü bir ders vermeye hazır mıyız?

"DAĞDA ZERDÜŞTLÜĞÜ ÖĞRETENLER NASIL MÜSLÜMAN OLUYOR?"
nbsp;
Türkiye'nin büyümesi, kalkınması, Türkiye'de kardeşlik barış ve huzur hakim olması birilerini rahatsız ediyor. Şimdi çıkmış Batman'da ben Müslümanım diyor. Tamam da din dersini, Diyanet'i, imam hatipi kaldırmak isteyen kim? Dağda, mağaralarda zerdüştük dinini öğretenler nasıl Müslüman oluyor?

"VARLIKLARINI DARBEİLERE BORÇLU"
Bunlar varlıklarını, darbecilere borçlu. Terör örgütünün partisinin başındaki zat ne dedi: Dökülün sokağa. 50 kişi öldü mü? Bunlar Kürt'ü Kürt'e öldürdü.Çıkmış sözde 200 aydın bunlar karanlık. Bu partiye destek veriyor. Diyanet Kürtçe Kur'an-ı Kerim meali bastırdı. Diyor ki 1 tane bastırdı. Yalanı ortaya çıktı.Bunlar nasıl ben Müslümanım diyor? İmam - Hatipleri, Diyanet'i, Din dersinin kaldıracağım diyor.Savımızı şehit eden teröristler bunları destekliyor. Paralel örgüt, darbeci Doğan medyası, nbsp; ermeni lobisi hepsi bunları destekliyor.
Hakkari'ye havaalanı yapıyoruz. Terör örgütünün siyasi partisi diyor ki "Neden yapıyorsunuz? Bundan zenginler faydalanıyorlar." Eline gözüne dursun. Benim milletim her şeyin farkında.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...