Havai fişeğin heyacanına kalbi dayanmadı

/ Kaynak: İHA
Havai fişeğin heyacanına kalbi dayanmadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Marmarisli üniversite öğrencisi Sedef Baysal, havai fişeğin yakınından geçmesiyle heyecana kapılarak, kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Daha önce iki defa by pass ameliyatı geçiren Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Sedef Baysal (24), önceki gün Bandırma Belediyesi'nin düzenlediği 26. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'ne katıldı. Sanatçı Bengü'nün de konser verdiği festivalde atılan bir havai fişek, daha önce iki defa by pass ameliyatı olan Sedef'in yakınından geçti. Heyecanlanan Sedef Baysal, kalp krizi geçirdi. Ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sedef Baysal hastanede hayatını kaybetti. Baysal'ın, 2 gün sonraki mezuniyet törenine hazırlandığı ve Marmaris'e dönmek için eşyalarını topladığı öğrenildi.


Sedef'in cenazesi dün memleketi Marmaris'e getirildi. Genç kızın ailesi cenaze töreninde güçlükle ayakta dururken, okul arkadaşları tabutu başında sırayla nöbet tuttu. Sedef Baysal, kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Baysal'ın liseyi dereceyle bitirdiği, üniversitede de başarılı bir öğrenci olduğu ifade edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...