Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray'da deprem! Melo maçtan sonra...

G.Saray'da deprem! Melo maçtan sonra...

SPOR Haberleri

Galatasaraylı futbolcular Bursaspor maçından sonra şampiyonluk kutlaması yaparken, Felipe Melo takım arkadaşlarını şoke eden bir davranışa imza attı.

Son bir haftadır Galatasaray'dan ayrılabileceğine yönelik söylemlerde bulunan Felipe Melo, Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra şok bir hareket yaptı. Kupa töreninin ardından sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyet şampiyonluk kutlaması yaparken, Brezilyalı futbolcu bu sevince ortak olmayıp soyunma odasına girdi.

7. KUPASINI ALIP TARİHE GEÇTİ
Galatasaray'ın 'Pitbull' lakaplı oyuncusu Felipe Melo, 6 kupası bulunan eski kaleci Claudio Taffarel'i sollayarak Türkiye'de en fazla kupa kazanan Brezilyalı futbolcu oldu.

"GÖREV TAMAMLANDI"
Galatasaray formasıyla 7. kupasını kaldıran Melo "Tanrı'ya çok şükür ki, artık görev tamamlandı. En önemlisi 4. yıldız ve şampiyonluktu. Türkiye'de en fazla kupa kazanan Brezilyalı olarak çok mutluyum. 7. kupam oldu. Bunu tek başıma değil takım arkadaşlarımla başardım" dedi.

Felipe Melo'nun, kupa sevincini kısa kesmesi ve, "Artık görev tamamlandı" şeklindeki sözleri takımdan ayrılacağına yönelik iddiaları iyice güçlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...